Vrlo zaposlena trudnica Ana Gruica

Glumica Ana Gruica i u drugom tromjesječju trudnoće ne prestaje raditi u kazalištu

Glumica Jadranka Elezović obilježila je 40 godina umjetničkog rada predstavom ‘Vlaška posla’ u produkciji HIT teatra. Jadranka Elezović bila je do nedavnog odlaska u mirovinu stalna članica ansambla Satiričkoga kazališta Kerempuh, gdje je odigrala brojne uloge. Karijeru je započela u Histrionima te brojnim filmovima. Za ulogu Marice u predstavi ‘Gospodsko dijete’ Kalmana Mesarića 1978. nagrađena je prestižnom Nagradom hrvatskog glumišta za najbolju žensku ulogu.

A jubilarnu obljetnicu proslavila je uz kolege iz predstave, među kojima je bila i glumica Ana Gruica, lijepa trudnica koja je u slatkom iščekivanju prvog djeteta, sinčića, s partnerom Hrvojem Šalkovićem.

U suvremenoj komediji ‘Vlaška posla’ koja govori o problemu ostavštine, Ana je utjelovila ružnu i zavidnu ženu koja zbog vlastitog nezadovoljstva želi zaustaviti udaju svoje sestre. Odlični dijalozi, izvrsno posloženi karakteri na sceni te poznavanje mentaliteta ljudi samo su dio odlične suvremene komedije ispunjene smijehom koja je do sada na noge podigla brojne gledatelje diljem Hrvatske.

Foto: Robert Gašpert

 

Komentari