Yamamay, Udruga SVE za NJU i poznate dame zajedno za prevenciju karcinoma dojke

Poznate Hrvatice ponosno su nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke

Danas je u društvu prijatelja humanitarne kampanje jednog od najpoznatijih svjetskih brendova donjeg rublja te Udruge SVE za NJU, predstavljena suradnja koja ima za cilj promovirati važnost preuzimanja kontrole nad svojim zdravljem. Barbara Nola, Sanja Doležal, Daniela Trbović, Martina Tomčić Moskaljov i Josipa Pavičić ponosno su nosile pink ribbon, globalno prepoznatljiv znak podrške borbi protiv raka dojke. Povodom mjeseca ružičaste vrpce, dr. Almenka Balenović, predsjednica Udruge SVE za NJU te dr. Andrea Šupe Parun, koordinatorica nacionalnog programa za rano otkrivanje raka dojke iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, istaknule su kako je ključan cilj zajedničke suradnje buđenje svijesti o važnosti istraživanja i prevencije.

Daniela Trbović, Barbara Nola, Sandra Vranješ Milić, Josipa Pavičić, Ljiljana Vukota, Almenka Balenović, Martina Tomčić, Sanja Doležal

Suradnju Udruge SVE za NJU, osnovane 2008. kao dobrovoljne, humanitarne, nevladine i neprofitne organizacije s ciljem pružanja informacijske, psihološke i logističke pomoći ženama oboljelima od raka dojke, i brenda Yamamay, pratit će kampanja koja promovira poruku ‘Yamamay podržava žene’, a dio je globalnih napora talijanskog brenda da osvijesti žene o važnosti redovitog samopregleda te zaštite svoga zdravlja.

Yamamay i udruga SVE za NJU

Od 9. listopada pa sve do kraja Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, Yamamay će na prodajnim mjestima diljem Hrvatske (Zagreb, Split, Rijeka, Pula, Dubrovnik, Zadar i Rovinj), kupcima osigurati 20% popusta na odabrani asortiman grudnjaka iz Basic kolekcije, kako bi i na taj način utjecao na podizanje svijesti o važnosti uključivanja što većeg broja žena u program besplatnih mamografskih pregleda.

 

Komentari