Zagrebačka špica bila je u znaku Story Festa powered by American® Express

Toni Cetinski, Barbara Kolar, Daniela Trbović, Saša Lozar, Ivan Vukušić, Luka Nižetić, Neda Parmać, Pamela Ramljak, Ivana Marić, Tihana Harapin Zalepugin, Vanda Winter, Korana Gvozdić i brojni drugi uživali su u Story Festu na zagrebačkom Cvjetnom trgu

Red vrhunskih melodija u režiji bendova Staccato i The Second Hand Band, nastupi glazbenih zvijezda, Luke Nižetića, Saše Lozara, Nede Parmać, Pamele Ramljak i Ivane Marić, grupe Boa, izvođača iz Rock akademije i televizijskog showa The Voice, raznovrsna ponuda gastronomskih delicija, slastica i osvježavajućih napitaka te bogat sajamsko-izlagački sadržaj – tako bi se ukratko mogao opisati Story Fest powered by American Express®!

Voditelj Ivan Vukušić veselim je dosjetkama vodio mnogobrojne posjetitelje kroz šarolik festivalski program tijekom cijelog dana, od 10 do 23h! Na festivalskoj su pozornici, uz glazbene zvijezde, nastupili i članovi skupine mladih pleseča s invaliditetom Nikoline te pokazali kako i osobe s tjelesnim invaliditetom otkrivaju pokret kroz ples. Njihov hrabar i energičan nastup ostavio je prisutne bez daha!

Glavni partner Story Festa, PBZ Card i American Express® omogućio je čitateljima Storyja da šopingiraju uz popuste do 40% uz predočenje kupona iz aktualnog broja, te im samo jučer darivao platnene torbe za kupnju s American Express® karticom iznad 200 kuna! Inače, na American Express štandu posjetitelji su se informirali i o brojnim pogodnostima ove kartice, primjerice korištenje kartice bez upisnine i članarine tijekom prve godine…

Posjetitelji su uživali i u bogatoj ponudi ića i pića. Uz to što je za posjetitelje spravljao delicije tijekom cijelog dana, Sora Catering je s partnerom PIK Vrbovec i poznatim hrvatskim chefom, Brankom Ognjenovićem, pripremio PIK BRUNCH tijekom kojeg su posjetitelji degustirali ukusne PIK mesne delicije. Jana je također za svoje posjetitelje pripremila osvježenje – novi ledeni čaj Jana Ice Tea s okusom bijelog čaja i marelice, proizveden na bazi vode Jana.

Slasno je bilo i na štandu Cheese bara, zahvaljujući vrhunskoj ponudi pršuta, maslina, sireva i vina! Oni željni slastica ‘došli su na svoje’ na štandovima Fantasia lizalice te Mariola fritule i palačinke. Osvježenje se moglo pronaći i na Vincek kutku kao i u ukusnoj torti koju je za ovu prigodu spravila Vincek slastičarnica. Smoothie bar Sokić pripremao je zdrave voćne napitke različitih okusa…

Na Cvjetnom je trgu kuća Renault premijerno predstavila i svoj novi model – Renault Kadjar – karavan i limuzinu u jednom, s vrhunskim atletskim dizajnom i odlikama crossover-a. Na njihovom su kutku pažnju plijenile i lijepe Twingospođice, Lorena Nosić, Anamarija Asanović, Korana Gvozdić i Vanda Winter, što je za mnoge bio i razlog više da svrate i isprobaju performanse novog limenog ljubimca iz Renault-a…

Promotorice medicinskog brenda Eucerin informirale su posjetitelje kako zaštiti kožu od sunca u nadolazećim ljetnim danima i pružiti joj prijekopotrebnu hidrataciju, uz pomoć proizvoda iz linije Eucerin AQUAporin. Pravo ohlađenje nalazilo se na štandu Strongbow na kojem se degustirao Strongbow Apple Cider, vrhunski cider koji najbolje prija uz kockice leda… Jana je također za svoje posjetitelje pripremila osvježenje – novi ledeni čaj Jana Ice Tea s okusom bijelog čaja i marelice, proizveden na bazi vode Jana.

Posjetitelji su mogli isprobati i privremene tetovaže koje se inače ekskluzivno mogu nabaviti na prodajnim mjestima Tiska. Riječ je o jednom od najupečatljivijih modnih trendova tijekom ljeta koji se savršeno uklapa uz preplanuli ten, a preslikava se na kožu uz pomoć vode radi čega je siguran i za djecu i za odrasle.

Tijekom festivalskog programa međunarodni pokret Marijini obroci predstavio je svoje hvalevrijedne akcije prikupljanja pomoći za prehranu djece u školama u Africi, Aziji i Latinskoj Americi…Lijepa sjećanja s ovog Festivala mnogi su posjetitelji ponijeli i zahvaljujući fotografijama iz foto kabine – Photo Boothique – pozirajući sa simpatičnim rekvizitima.

Preporučujemo

Komentari