Poznati vampiri čekaju svoje prvo zajedničko dijete

Nikki Reed i Ian Somerhalder najavili su trudnoću na presladak način

Jedan od najslađih parova u Hollywoodu danas je objavio da će njihova obitelj postati veća za jednog malenog člana i to na najljepši mogući način.

I glumica i glumac objavili su na svojim Instagram profilima vijest da čekaju svoje prvo dijete ispod fotografije na kojoj zvijezda serije Vampirski dnevnici ljubi svoju suprugu u već veliki trudnički trbuh.

 

Glumac je ispod fotografije napiso dirljiv opis: “Našim prijateljima, obitelji i ostatku svijeta. U svojih 38 godina nikada nisam doživio ništa snažnije i ljepše od ovoga. Ovo je najposebnije razdoblje u našim životima i željeli smo to zadržati između nas troje što duže kako bismo mogli uživati u vremenu s našim malenim koji tako brzo raste. Hvala na plemenitoj energiji. S ljubavlju, Ian.”

Poznata vampirica iz Sumraka napisala je također poruku kojom je raznježila sve svoje obožavatelje: “Bok maleni. Znam te, ali samo zato što te osjećam. Kako je moguće nekoga toliko voljeti već sada? Jedino što sigurno znam je da je ovo najsnažniji osjećaj koji sam ikada osjetila. Dijelimo ovo tijelo već jedno vrijeme i već smo toliko toga prošli zajedno. Ne možemo dočekati da te upoznamo. S ljubavlju, tvoji roditelji.”

Supružnici su 26. travnja proslavili drugu godišnjicu braka.

 

 

Komentari