Aktivna trudnica Mirna Medaković Stepinac

Trudnoća nije izgovor za pasivan način života, barem ako sve protječe u najboljem redu. Tako ni glumica Mirna Medaković Stepinac ne miruje, iako nosi blizanke i u osmom je mjesecu trudnoće

Nešto manje od dva mjeseca dijeli glumicu Mirnu Medaković Stepinac i njezina supruga, ekonomista Hrvoja Stepinca, od dolaska njihovih djevojčica. Mirna je aktivna i fit i uvijek nasmijana, iako je u intervjuu za Story nedavno priznala: ‘Već sam usporila tempo, jer se brzo umaram i nemam snage kao prije. Uostalom, i tijelo mi se promijenilo pa se svakodnevno i na to moram privikavati’.

Rekla je i da se suočava i s drugim novim izazovima – loše spava, tijelo joj se mijenja…  ‘Sve je to normalno i sve prihvaćam, ali više se veselim trenutku kad će djeca doći na svijet. Iako su blizanačke trudnoće rizične, zasad je sve dobro i nadam se da će tako ostati do kraja’, kazala je za Story.hr.

No, Mirna unatoč svemu ne miruje, već se posvetila ciljanim trudničkim vježbama. Jedan trenutak iz dvorane za vježbanje podijelila je i sa svojim facebook prijateljima.

Komentari