Angelica Zacchigna priprema se za izbor za Miss svijeta

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna za tri tjedna putuje u Washington u kojem će sudjelovati na izboru Miss World koji se tamo održava 18. prosinca

Angelica dolazi iz malog mjesta Dajle pored Novigrada u Istri. Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta natjecanje je u ljepoti, ali i kompletnoj osobnosti djevojka. Osim prirodne ljepote ocjenjuju se talent, multimedija, sport i intervju. Angelica je svoje pravo za natjecanje na izboru Miss Hrvatske stekla pobijedivši na izboru Miss Istarske županije koje se krajem svibnja održalo u Puli.

shl-2016-10-16-angelica-008

U Šibeniku 17. lipnja ove godine pobijedila je na izboru Miss Hrvatske i osvojila titulu najljepše Hrvatice. Punih dvadeset godina i pobjede Vanje Rupene iz Umaga koja je 1996. godine ponijela titulu Miss Hrvatske, još jedna Istrijanka okrunila kao najljepša Hrvatica. Od tada Angelica intenzivno radi na pripremama, a najveći adut uz prirodnu ljepotu joj je i glas. Osim pjevačkog Angelica će se predstaviti i plesnom točkom, za tu je prigodu izabrala istarsku narodnu pjesmu Biži biži Maglina u izvedbi grupe Veja te će tako predstaviti Istru, kraj iz kojeg dolazi. Naravno da pripreme uključuju i snimanja i dobre fotografije te je Angelica na zagrebačkim ulicama snimila i editorijal kojim će se predstaviti. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislili su Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmom zagrebačkih ulica. Prirodno, veselo i jednostavno… upravo je takva i Angelicca Zacchigna Miss Hrvatske 2016.

shl-2016-10-16-angelica-009

Komentari