Bob Geldof se oženio tjedan nakon godišnjice smrti kćeri Peaches

Glazbenik Bob Geldof na jugu Francuske vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Jeanne Marine i to samo tjedan dana nakon prve godišnjice smrti kćeri Peaches

Irski roker Bob Geldof i njegova djevojka, francuska glumica Jeanne Marine vjenčali su se nakon 19 godina veze. Par je bračne zavjete izmijenio u francuskom ljetovalištu Rayol Canadel Sur Mer i to samo tjedan dana nakon prve godišnjice smrti njegove kćeri Peaches Geldof, koja je 7. travnja 2014. preminula od predoziranja.

Navodno su vjenčanje prvotno namjeravali organizirati u crkvi August at St Mary Magdalene & St Lawrence pokraj njihova doma u Favershamu. Riječ je o kapelici u kojoj je Bob 1986. oženio Paulu Yates, u kojoj se 2012. njegova kćer Peaches udala za Thomasa Cohena, te u kojoj je naposljetku i služena misa zadušnica. Zbog čega su ipak promijenili lokaciju vjenčanja, nije poznato.

Uspješni 63-godišnjak i Jeanne upoznali su se 1996. na večeri u Parizu, netom nakon njegovog razvoda od prve supruge Paule Yates koja je također preminula od predoziranja. A zaprosio ju je nedugo nakon smrti svoje kćeri.

 Bob i Peaches Geldof

Bob i Peaches Geldof

Foto: Profimedia

Preporučujemo

Komentari