Britanski The Sun piše o Jacquesu Houdeku

Hrvatsku će u svibnju na Eurosongu predstavljati Jacques Houdek s pjesmom 'My Friend', o čemu je pisao i britanski The Sn koji se u podnaslovu pita hoće li hrvatski predstavnik ove godine i pobijediti na tom velikom glazbenom natjecanju

Nakon što je objavljeno da će Hrvatsku na Eurosongu predstavljati Jacques Houdek, započela je i promotivna kampanja njegova tima. Tako je za početak otkriveno da će pjevati na engleskom i da se pjesma s kojom će nas predstavljati zove ‘My Friend’. A svi oni koji to požele, kako im je poručio glazbenik, mogu se fotografirati uz natpis #beMyfriend te istu objaviti na društvenim mrežama i tagirati prijatelje da učine isto, kako bi ih razveselili.

‘Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva! Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju’, napisao je Jacques na Facebooku.

A onda je o njemu članak napisao i britanski The Sun. Naime, kako je Jacques 2011. sudjelovao u tamošnjem showu X Factor i oduševio žiri u sastavu Gary Barlow, Louis Walsh, Kelly Rowland i Tulisa, Britanci su odlučili popratiti njegov rad i napisati nekoliko rečenica o tome kako će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. U tekstu koji možete pročitati ovdje, piše da je naš glazbenik do sada u svojoj karijeri objavio 13 albuma te da je njegov najveći hit ‘Stotinama godina’. Nadalje piše i da je u Lijepoj našoj bio član žirija licencnog showa ‘The Voice’, u kojem je, u prvoj sezoni, pobijedila Nina Kraljić kojoj je bio mentor. Britanci su doznali i da Jacques nije morao proći glazbeno natjecanje da bi predstavljao Hrvatsku na Eurosongu, već da je odabran  od strane čelnika nacionalne televizije HRT. Prenose i njegovu izjavu o sreći i zadovoljstvu jer mu je ukazano takvo povjerenje, a spominju i kampanju #beMyfriend.

Finale Eurosonga održat će se u subotu 13. svibnja u Kijevu, a dva dana ranije na rasporedu je polufinalna večer, u kojoj će pjevati i naš Jacques.

Pjesma ‘My Friend’ bit će predstavljena u ožujku.

Komentari