Dvodnevni posjet Brada Pitta Hrvatskoj

Brad Pitt je nakon razgledavanja Šibenika odsjeo u D-Resort Šibenik, u jednoj od ekskluzivnih vila, a zaposlenici hotela opisuju ga kao opuštenog i dobro raspoloženog

Grad Šibenik, morske orgulje u Zadru i Kornati samo su neke od hrvatskih turističkih atrakcija koje su oduševile megapopularnog glumca Brada Pitta za dvodnevnog posjeta našoj zemlji. Znakovito je da je Brad Pitt obišao i nekretnine u Zablaću nedaleko od Šibenika gdje u narednih 10 godina investitori planiraju graditi luksuzno turističko odredište pa se nagađa i o poslovnom interesu Brada Pitta.

Detalje Pittova posjeta otkrio je ugledni zadarski arhitekt Nikola Bašić u razgovoru za portal ŠibenikIN.

‘Prije dva dana je na poziv Želimira Belamarića glumac sletio na zadarski aerodrom i onda smo se ukrcali na brod kojim smo naredna dva dana obilazili ovo područje. Pokazao sam mu morske orgulje u Zadru kojima je bio oduševljen, a onda smo obišli i Kornate. Ručali smo u restoranu Opat gdje je Brad uživao u bogatom, ukusnom jelu i bio impresioniran ljepotama tog nacionalnog parka, kao i dalmatinskom kuhinjom’, rekao je poznati arhitekt Nikola Bašić, autor zadarskog Pozdrava suncu i morskih orgulja.

Dodao je i da je glumac bio oduševljen viđenim, da mu se Zadar jako svidio, ali da je posebno bio oduševljen Šibenikom. ‘Prošetali smo jučer gradom u namjeri da to obavimo inkognito, da nas nitko ne prepozna, ali razotkriveni smo. Brada su posebno očarala svjetla Šibenika, rekao je da su ga fascinirale boje u tom gradu i urbana kultura mjesta. Danas leti za Francusku, ali namjerava se vratiti u Šibenik – rekao nam je Nikola Bašić.

Brad Pitt je u Šibeniku i prenoćio u jednoj od ekskluzivnih vila luksuznog D-Resort hotela u Mandalini.

Komentari