Imaju li Beyonce i Nevena Rendeli Vejzović istu vijest?

Beyonce i Nevena Rendeli Vejzović u istoj temi? I to se dogodilo, obzirom da su obje na isti dan objavile da su trudne

Najlajkanija objava na Instagramu jučer je bila ona Beyonceina, kojom je objavila da će se njezina Jay Zijeva obitelj proširiti. I to ne za jednog, nego za drva člana. Naime, glazbena je diva otkrila da čeka blizance, koji bi na svijet trebali doći za šest mjeseci, a fotografija na kojoj pokazuje svoj trudnički trbuh u samo nekoliko sati dobila je više od sedam milijuna srca.

‘Želim s vama podijeliti našu ljubav i sreću. Blagoslovljeni smo dvaput. Nevjerojatno smo zahvalni što će se naša obitelj proširiti za dvoje i želimo vam zahvaliti na vašim željama. Carterovi’, napisala je glazbenica, koja sa suprugom ima petogodišnju kćerkicu Blue Ivy.

A istoga dana kada je i Beyonce objavila svoju trudnoću, to je učinila i domaća voditeljica Nevena Rendeli Vejzović te se i sama našalila kako joj je diva ‘pokušala ukrasti ‘ trenutak. ‘Ono kad Beyoncé objavi da je trudna isti dan kad i ti’, napisala je Nevena uz fotografiju koju je snimio njezin suprug Mak Vejzović. Kako je u jednom od hashtagova napisala, njih dvoje će za nekoliko mjeseci postati roditelji blizanaca. Osim ako se taj hashtag nije odnosio na Beyonce :-). Voditeljici će to biti prvi ‘susret’ s roditeljstvom, dok Mak iz prvog braka već ima sina i kćer.

Komentari