Jubilarni Super Bowl: Lady Gaga otpjevala himnu, Beyonce, Coldplay i Bruno Mars oduševili spektaklom

Himnu prije početka još jednog Super Bowl spektakla otpjevala je Lady Gaga, a publiku su u poluvremenu utakmice između Denver Broncosa i Carolina Pantherse, na noge dignuli Coldplay, Beyonce i Bruno Mars

Lady Gaga imala je čast otpjevati američku himnu na otvaranju jubilarnog, 50. izdanja Super Bowla, na Levi’s stadionu u Santa Clari, i to je odradila poput prave profesionalke.

Lady Gaga

U odijelu šivanom po mjeri s potpisom kuće Gucci, kosom zalizanom u nazad i decentnim make-upom, Gaga je izgledala fantastično i svima još jednom demonstrirala koliko je velik njezin talent.

Za spektakl u poluvremenu bio je zadužen britanski bend Coldplay. Kako je riječ o 50., jubilarnom izdanju slavne manifestacije, očekivanja javnosti bila su visoka, pogotovo nakon što je lani Katy Perry srušila sve rekorde i osigurala si mjesto na vrhu najgledanijih Halftime Super Bowl spektakala. Komentari na odluku da ove godine nastupi Coldplay bili su podijeljeni, a onda je krenula reorganizacija cijelog nastupa. Beyonce i Bruno Mars dodani su kao pomoć Coldplayu za podizanje gledanosti i astraktivnosti, u cijelu je priču ubačen nevjerojatni vizualni dizajn.

Beyonce, Chris Martin i Bruno Mars

Njihov 15–minutni spektakl oduzeo je dah svima koji su se uključili u ovaj američki praznik sporta.

Kad je o utakmici riječ, igrači Denver Broncosa pobjednici su 50. izdanja ‘Super Bowla’, u kojem su 24 -10 nadigrali favorizirane Carolina Pantherse.

Komentari