Kako je golf usrećio RTL-ovu voditeljicu Amelu Čilić?

RTL-ova voditeljica jučer se na golf turniru namjeravala samo zabaviti, no naposlijetku joj je pobjeda donijela lijepu nagradu i tako ju usrećila

Lijepo vrijeme u nedjelju poslijepodne pridonijelo je uspješnom održavanju internacionalnog Unopiu golf turnira, koji je treću godinu za redom okupio brojne golfere te zaljubljenike u taj sport u prekrasnom ambijentu Golf kluba Zagreb. A okupila su se tamo i neka svima poznata lica. Umirovljena nacionalna prvakinja baleta  Amira Osmanović, redatelj Jakov Sedlar, glumac Robert Kurbaša, dizajnerica i kreativna direktorica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić, RTL-ova voditeljica Amela Čilić te novinarka Nensi Profaca, sudjelovali su u mini školi golfa u kojoj su se premda početnici, koji su tek upoznali osnovne golferske tehnike, i natjecali.

Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca
Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca

Prvo mjesto osvojila je Amela, te tako osvojila vikend za dboje u Ilirija resortu u Biogradu na moru, a svoje oduševljenje pobjedom nije mogla sakriti.

“Izgleda da sam prirodni talent za golf, pa mislim da bih se mogla i malo ozbiljnije baviti tim sportom. Osjećaj je pobjednički, kakav drugačiji, divno je nešto osvojiti. Još uvijek ne mogu vjerovati, jer je ovo prvi put da sam nešto osvojila na nagradnoj igri, pogotovo u tako žestokoj konkurenciji. Baš sam sretna!”, izjavila je Amela, koja vikend u Biogradu na moru namjerava provesti sa suprugom Vladom i njihovim sinovima Maksom i Valom.

Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca 3
Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca

Foto: Press

Preporučujemo

Komentari