Kate i William predstavili kćerkicu princezu

Samo nekoliko sati nakon što je rodila svoje drugo dijete, vojvotkinja Kate malenu je princezu predstavila javnosti u društvu supruga, princa Williama

Ujedinjeno Kraljevstvo trenutno se bavi razmišljanjima o imenu malene princeze koja je na svijet došla 2. svibnja, ujutro oko 8 sati, a trenutno na kladionicama vode imena Alice, Victoria, Diana i Charlotte.

Malena princeza trenutno je četvrta u redu za nasljeđivanje trona, nakon princa Charlesa, princa Williama i njegova prvorođena sina Georgea, starijeg brata princeze koji će uskoro proslaviti dvije godine.

Princezu su jučer svijetu predstavili njeni ponosni roditelji ispred bolnice St. Mary u Londonu gdje je vojvotkinja Catherine svega desetak sati nakon porođaja zabljesnula u haljini dizajnerice Jenny Peckham.

Kate, William i kćerkica
Kate, William i kćerkica
Razdragani ljudi koji su se okupili kako bi pozdravili tek rođenu princezu, skandirali su obitelji i veselili se što vide djevojčicu, a jednako tako entuzijastično pozdravili su i par sati ranije malog Georgea kojeg je tata William doveo u posjet majci i sestrici.

princ William i pring George

Foto: Profimedia

Komentari