Lejla Filipović donirala maturalnu haljinu djevojci iz udomiteljske obitelji

Lejla Filipović poklonila je haljinu Slađani, djevojci iz udomiteljske obitelji, te joj na taj način uljepšala maturalnu večer

Maturalna večer zasigurno je najposebniji događaj za svakog srednjoškolca i srednjoškolku. Odjevne kombinacije smišljaju se tjednima unaprijed, a očekivanja rastu s približavanjem dugoiščekivane prigode. Nažalost, nisu svi mladi u prilici sudjelovati u slatkim brigama oko odabira haljina i odijela. Nekim obiteljima je uspjeh ako uspiju financirati i samu večeru, što ne ostavlja prostor za ispunjenje tinejdžerskih želja.

Lejla Filipović i Slađana

Kako bi se ta želja ispunila barem jednoj djevojci, pobrinula se Lejla Filipović koja je u sklopu humanitarne akcije tvrtke Electrolux poklonila haljinu Slađani, djevojci iz udomiteljske obitelji, te joj na taj način uljepšala ovaj poseban dan.

Lejla Filipović i Slađana_2

Slađana je dan iz snova svih tinejdžerki provela u butiku LD Store, koji je zasigurno omiljeno odredište poznatih trendseterica. Vlasnica Lejla Filipović sa zadovoljstvom joj je pružila zvjezdani tretman i osobno pomogla odabrati idealnu u mnoštvu predivnih haljina. Tako će ova mlada odlična sportašica, osim na terenu, zasjati i na svečanom balu.

Lejla Filipović i Slađana_3

‘Bilo mi je iznimno drago što sam dobila priliku izmamiti osmijeh na licu ove divne djevojke. Svakom je roditelju najvažnija sreća djece, ne samo vlastite, nego i djece prijatelja, susjeda i sugrađana’, rekla je Lejla Filipović.

 

Komentari