Najbolniji video s dodjele Oscara

Donosimo vam video u kojem je krivo proglašen dobitnik Oscara za najbolji film

Dodjela 89. prestižnih filmskih nagrada Oscar ove je godine protekla u znaku jednog od najskandaloznijih trenutaka u povijesti ove prestižne dodjele filmskih nagrada. Jedan od najvećih glumaca današnjice Warren Beatty prilikom čitanja pobjednika u kategoriji najboljeg filma pročitao je informacije iz krive kuverte. Prvo je proglasio ‘La La Land’ najboljim filmom, no kada se ekipa filma ‘La La Land’ popela na pozornicu otkrivena je zabuna.

Naime, kako dobitnici Oscara uz slavni kipić za uspomenu dobivaju i kuvertu s imenom pobjednika, jedan od članova filmske ekipe ‘La La Landa’ uočio je pogrešku i odmah reagirao.

Iako su svi u Dolby Theateru u Los Angelesu bili u prvom mah uvjereni kako se radi o šali, nakon što su sve posjetitelje uvjerili da ipak nije riječ o šali, ‘Mjesečina’ je proglašena najboljim filmom.

Warren Beaty, očito potresen nezgodnom situacijom, objasnio je potom kako je dobio krivu kuvertu na kojoj je pisalo ime Emme Stone i zbog toga pomislio kako je pobjednik ‘La La Land’.

Komentari