Nina Badrić postala ambasadorica Poliklinike Milojević

Poliklinika Milojević u posljednjih je nekoliko godina postala nezaobilazno mjesto mnogih koji žele izgledadi mlađe, ali koji svoj novi mladoliki izgled žele bez bolnih kirurških tretmana

Nina Badrić, regionalna glazbena diva i jedna od najtraženijih glazbenica regije postala je ambasadorica Poliklinike Milojević kojima je povjerila brigu o svom izgledu.

Dr. Milojević i Nina

Dr. Nikola Milojević već je godinama jedan od najboljih i najcjenjenijih estetskih doktora u Hrvatskoj i liječnik kojemu se s velikim povjerenjem u ruke predaju mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske. Engleski mediji su ga prozvali najboljim stručnjak za botox u Velikoj Britaniji, a također ga prati glas kao doktor s najmirnijom rukom. O njegovoj stručnosti i kvaliteti rada najbolje će reći teza da je do sada napravio više od 20 tisuća tretmana botoksom zbog čega su ga engleski mediji i nazvali londonskim kraljem botoksa. Doktor Milojević naklonost pacijentima stekao je svojim ležernim pristupom, ali i vrhunskom profesionalnošću koja ga je dovela u sam vrh hrvatske estetske kirurgije.

Filozofija poliklinike Milojević je jednostavna – primjenom individualnog pristupa, iz širokog spektra najsuvremenijih nekirurških estetskih metoda, nastoje oblikovati tretman prema željama pacijenata.

Uz botoks tretmane dr. Milojević specijalizirao se i na području dermalnih filera. A i na ovom području svoga rada broji gotovo 20tisuća pacijenata, od čega je čak 5 tisuća zahvata otklanjanja podočnjaka nekirurškim načinom. Upravo mu je činjenica da pomlađivanje lica radi nekirurškim tretmanima, što se neformalno zove i ‘butterfly facelift’ donijela status koji trenutačno uživa i koja ga čini jednim od najtraženijih estetskih liječnika. ‘Butterfly facelift’ metodu je sam izumio i neprestano ju usavršava, a kombinacijom filera, botoksa i Obagi krema bez skalpela donosi revolucionarne promijene u tretmanima pomlađivanja lica.

Vođen svojom idejom i vizijom, dr. Milojević i svoje tretmane prilagođava svojim postulatima, pa su tako njegovi najtraženiji tretmani: nekirurško oblikovanje nosa, nekirurško uklanjanje podočnjaka, i nekirurško zatezanje kože oko brade. Ovim zahvatima dr. Milojević u kratkom vremenu omogućuje preobrazbu, ali nježno i neagresivno omogućuje svojim pacijentima da se osjećaju, a što je najvažnije i izgledaju bolje.

Uz sve navedeno poliklinika dr. Milojevića ima i laserski centar za rješavanje raznih problema, od uklanjanja kapilara, pigmentacije, dlačica, preko zatezanja i pomlađivanja kože, do nekirurškog oblikovanja tijela. Želeći uvijek biti na vrhu ponude estetskih tretmana, Poliklinika Milojević prva je uvela najmoderniju metodu pomlađivanja kože injektiranjem plazme. Tako se prvi put u Hrvatskoj nudi zahvat na koji su prije išli uglavnom vrhunski sportaši da bi što prije zaliječili ozlijede. Korisnicima se omogućuje i dermalni roller, ali i najbolji frakcijski laser. Poliklinika dr. Milojević je prva u cijeloj regiji uveli Vaser lipo metodu, ultrazvučnu liposukciju koja oblikuje tijelo bez opće anestezije. Ta metoda oblikuje mišiće, radi transfer masnog tkiva u druge dijelove tijela i zateže ga, kao i Cryo Vac tretman.Riječ je revolucionarnoj metodi koja, naravno, potječe iz SAD i u samo nekoliko godina postala je popularna diljem svijeta za oblikovanje kontura tijela, a osobito za uklanjanje celulita.

Komentari