Poput sestara Husar, uskočite i vi u manji konfekcijski broj do ljeta!

Kako bi stale na kraj prekomjernoj težini i izgubile suvišne kilograme, Ivana i Marija Husar odabrale su multidisciplinarni program Poliklinike Bagatin koji uključuje ciljanu i prilagođenu prehranu, tretmane za smanjenje obujam i oblikovanje tijela, medicinsku analizu, praćenje napretka te individualnu potporu

Medicinska analiza sastava tijela pokazala je da poznate sestre imaju indeks tjelesne mase malo veći od 25 – što znači da im se preporučuje gubitak od 6 do 8 kilograma, odnosno 1 kilogram tjedno.

Marija Husar Rimac_ Ivana Husar Mlinac (2)

Nakon gotovo tri mjeseca Marija je izgubila 8 suvišnih kilograma, a Ivana čak 9!

No kako bi ljeto dočekale spremne odlučile su se na tretmane za uklanjanje celulita, ali i oblikovanje tijela. Ivana je za sebe odabrala Med Contour Multipower tretman za redukciju tvrdokornih masnih nakupina i Venus Legacy tretman koji je najbolji za zatezanje opuštene kože i reduciranje masnoće na kritičnim područjima, dok je Marija višak na području bokova odlučila napasti Zerona hladnim laserom.

Nakon gotovo tri mjeseca i kontinuiranog dolaska na tretmane, Ivana i Marija mogu otići na ljetovanje s novim figurama. U Poliklinici Bagatin naglašavaju kako se treba fokusirati na ispravan plan prehrane, praćenje napretka, zdravo mršavljenje, fizičku aktivnost i odabir idealnih tretmana za oblikovanje tijela.

Uskočite i vi u manji konfekcijski broj do ljeta!

Komentari