Poznate mame ispratile svoje princeze u školske klupe

Za glumicu Lana Barić danas je velik dan, obzirom da je njezina mezimica Mirej prvi put sjela u školsku klupu

Školske obaveze za mnogu djecu, ali i odrasle predstavljaju svojevrsno opterećenje i stres jer je privikavanje na novu okolinu, prijatelje i nastavnike uvijek poseban izazov. Ipak, tri mlade poznate mame, Iva Balaban s kćeri Tashom, Lana Barić s kćeri Mirej i Lana Klingor Mihić sa svojom Kiarom novu školsku godinu dočekale su s osmijehom i uzbuđenjem zbog novih poglavlja u svojem životu. Ove tri mlade dame, kao i njihove mame, nisu odoljele jednom od najpopularnijih animiranih likova SpužviBobu Skockanom, čije se nasmiješeno lice nalazi na Janinom ledenom čaju koji će sigurno biti omiljen prijatelj u školskim klupama.

Lana Barić s kćeri Mirej
Lana Barić s kćeri Mirej

Veseli lik animiranog svijeta SpužveBoba Skockanog kao ambasador sreće kroz poruku “Ako vjeruješ u sebe uz prstohvat čarolije, svi tvoji snovi postat će stvarnost”, poručuje djeci diljem svijeta i svim školarcima da budu svoji, hrabri, jaki, znatiželjni, iskreni, jedinstveni, pristojni i pozitivni! A njegove savjete prihvatile su i Tasha, Mirej i Kiara, kojoj je potporu došla dati i sestra Marla, koja je još daleko od školskih klupa, ali zajedno sa sekom uživa u Janinim SpužvaBob Skockani okusima. Poznate mame mogu biti mirne jer Jana Ice Tea SpužvaBob Skockani ne sadržava ni umjetna sladila ni umjetna bojila!

Iva Balaban i kći Tasha
Iva Balaban i kći Tasha
Iva Balaban i kći Tasha
Iva Balaban i kći Tasha

Janin Ice Tea SpužvaBob Skockani dolazi u dva okusa, i to breskva te šumsko voće – brusnica, a oba proizvoda pune se na bazi vode Jane, bez konzervansa, umjetnih bojila i umjetnih sladila. Janini ledeni čajevi Jana Ice Tea pružaju osvježenje uz istovremeno uživanje u slatkasto-voćnim okusima. I dok su spužve poznate po tome da upijaju tekućinu, probaj i ti koliko možeš popiti ledenog čaja − Jana Ice Tea Spužva Bob Skockani!

Lana Klingor Mihić s kćerima Marlom i Kiarom
Lana Klingor Mihić s kćerima Marlom i Kiarom

Komentari