Sestre Husar u Poliklinici Bagatin započele bitku s kilogramima

Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, s voditeljicom Poliklinike Bagatin u Green Gold Toweru Kristinom Ukalović, uhvatile su se u koštac s kilogramima i odlučile toj dugoj i iscrpljujućoj borbi s raznim brzim i neučinkovitim dijetama stati kraj

Program mršavljenja kojeg su odabrale Ivana, Marija i Kristina je specifičan, složen i originalan program zdravog mršavljenja. Stručni tim Poliklinike Bagatin ih kroz dva mjeseca vodi kroz multidisciplinarni program koji uključuje ciljanu i prilagođenu prehranu, tretmane za smanjenje obujma i oblikovanje tijela, medicinsku analizu i praćenje napretka te individualnu potporu. Ključ uspjeha programa temelji se na jedinstvenoj metodi te prilagođavanju programa svakoj od njih. S obzirom na to da su sve tri u slobodno vrijeme počele vježbati do 3 puta tjedno, rezultati sigurno neće izostati.

Ivana Husar Mlinac, Kristina Ukalović, Marija Husar RimacIvana Husar Mlinac, Kristina Ukalović, Marija Husar Rimac (3)

Ivana, Marija i Kristina tretman su započele medicinskom analizom sastava sastava tijela uz pomoć Seca mBCA 515 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam te je analizom utvrđeno da im se preporuča gubitak od 6 do 8 kilograma u čemu će im pomoći magistra nutricionizma, koja je zahvaljujući detaljnoj nutricionističkoj analizi sestrama Husar dala smjernice za izbor optimalnih namirnica i upute za fizičku aktivnost. Osim važnosti promjene životnih aktivnosti, jednaku važnost zauzimaju i tretmani oblikovanja tijela kojima su sestre pristupile, a u pitanju su smanjenje obujma, uklanjanje celulita te zatezanje opuštene kože.

Marija Husar Marija Husar

Uz Polikliniku Bagatin i sestre Husar krenite na putovanje koje vodi do dugoročnih rezultata i promjene životnih navika s odličnim i trajnim rezultatima!

Ivana Husar

Komentari