Slavko Sobin, Nives Čanović i Ivana Mišerić podržavaju kampanju ‘Oživi me’

Poznati glumac i voditeljice odjenuli su 'Oživi me' majice, koje je za kampanju lani dizajnirala hrvatska dizajnerica Matija Vuica, te pozvali građane da se u subotu, u 11 sati, odazovu edukativnoj kampanji 'Oživi me' na Cvjetnom trgu

Poznati glumac i radijski voditelj Slavko Sobin te voditeljice Nives Čanović i Ivana Mišerić priključili su se ovogodišnjem nastavku javnozdravstvene kampanje ‘Oživi me’ koja se prišle godine uspješno provela u pet velikih hrvatskih gradova.

Ivana Mišerić

Odjenuli su ‘Oživi me’ majice, koje je tada za kampanju dizajnirala poznata hrvatska dizajnerica Matija Vuica, te pozvali sve građane da dođu ove subote, 10. listopada, na Cvjetni trg, od 11 sati i nauče jednostavne postupke oživljavanja kojima se osobi u srčanom zastoju može spasiti život.

Slavko Sobin i Nives Čanović

Nacionalna javnozdravstvena kampanja ‘Oživi me’ pokrenuta je od strane Zaklade ‘Hrvatska kuća srca’, uz suorganizatore, Udrugu studenata medicine i stomatologije StEPP i stručnu podršku Hrvatskog kardiološkog društva, s ciljem da se građane informira kako na vrijeme prepoznati srčani zastoj te kako provoditi postupke oživljavanja do dolaska hitne medicinske pomoći.

Poznavanjem tih jednostavnih koraka možete nekome spasiti život, stoga u subotu dođite na Cvjetni trg i postanite dio ove plemenite akcije.

Komentari