Justin Bieber iz Zagreba odlazi sretan

Justin Bieber oduševio je fanove u zagrebačkoj Areni a zatim pogledao fil te partijao u The Bestu

‘Sretan sam što sam večeras u ovoj kući ljubavi!’, s prepunom Arenom Zagreb podijelio je Justin Bieber koji je u hrvatskoj metropoli nastupio u sklopu svoje svjetske turneje PURPOSE. Upravo je ‘purpose’, odnosno svrha, bila glavna misao vodilja jučerašnjeg spektakla pa je tako obožavatelje podsjetio da je svatko, bez obzira na godine i porijeklo, jedinstven te da treba težiti biti najbolja verzija sebe.

justin-bieber-u-areni-zagreb-5

Horde fanova počele su se okupljati već od ranog jutra ispred zagrebačke Arene kako bi iz prvih redova vidjeli svojeg idola koji se na pozornicu spustio u staklenoj kocki, praćen vriskom i suzama radosnicama. Uzbuđenje vojske ‘belibera’ vrhunac je doseglo kad im je Justin pružio neočekivanu priliku da mu postave nekoliko pitanja pa je tako dvjema sretnicama otpjevao njihove glazbene želje, otkrio da mu je najdraži bend Twenty One Pilots te im još jednom poručio da vjeruju u sebe.

justin-bieber-u-areni-zagreb-1

‘What Do You Mean’, ‘Boyfriend’ i ‘Baby’ samo su neki od hitova koje je uglas s kanadskom superzvijezdom pjevalo više od 17 000 ljudi, a iznenadio ih je i akustičnim verzijama pjesama L’ove Yourself’ i ‘Cold Water’. Osim što savršeno pjeva i pleše, Justin je tako pokazao i da odlično svira gitaru i bubnjeve, a publiku je zadivio akrobacijama na trampolinu. Posljednji taktovi hita ‘Sorry’ ispratili su Justina, plesače i prateći bend uz jedan od najdojmljivijih specijalnih efekata – kišu koja je potopila cijelu pozornicu.

Uoči koncerta, Justin se opuštao u jaccuzziju, posebno za tu priliku postavljenom u backstageu, a dočekali su ga i najukusniji specijaliteti pripremljeni od domaćih namirnica s tržnice Dolac. Štrukli, svježa jadranska riba i pizza, samo su neke od poslastica u kojima je uživalo i više od 150 ljudi koji su dio Justinovog tima.

Iako se cijela produkcija odmah nakon uspješnog koncerta uputila u Poljsku gdje ih sutra očekuje koncert u Krakowu, Justin je odlučio produžiti svoj boravak u Zagrebu pa se tako prvo opustio uz film u Cinestar Arena Imax Gold Classu, a zatim se uputio na after party u klub The Best na kojem je nastupio njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James uz pratnju RNB Confusion residenata DJ Em Beea i DJ Sheka. Tay se zagrebačkoj publici predstavio i na koncertu, baš kao i grupe The Knocks i MiC Lowry.

justin-bieber-u-klubu-the-best-1

Menadžment pjevača izuzetno je zadovoljan cijelim koncertom i organizacijom, a Justin je ‘beliberima’ obećao novi susret i s pozornice otišao uz riječi ‘vratit ću se’.

Komentari