Ogledalo vaše psihe – knjiga [psi] otvara oči, um i srce

Jedno jedino slovo može promijeniti riječ, jedna jedina riječ može promijeniti rečenicu i jedna jedina rečenica može promijeniti knjigu. Jedna jedina knjiga može promijeniti cijeli svijet

[psi] je knjiga nepoznatog zapisivača koju ćete teško usporediti s bilo čim što ste do sada pročitali. Osnovnu nit knjige predstavlja nova revolucionarna teorija psihologije – REI. Napisana jednostavno, u obliku shvatljive priče, kako bi ovo znanje bilo dostupno svakome.

Glavni junak Eros putuje kroz dvanaest misaonih svjetova koji predstavljaju psihu dvanaest ljudskih karaktera. Kroz stvarne (autobiografske) životne primjere otkriva nam odgovore na pitanja koja si postavljamo čitav život; što se događa u našoj glavi kada se zaljubimo, zašto nas uvijek iznova privlače partneri jednakih karaktera, što se događa u svijetu mladog adolescenta, kako nastaje naš karakter, spolnost i prava priroda naših požuda, zašto se javlja depresija, zašto se u društvu stalno mijenjaju vrijednosti… A sve to preko teorije REI koja predstavlja tri razuma Racio, Emocio i Instinkt.

Posebna pozornost u knjizi posvećena je području ljubavi i tome što nam je potrebno da bi mogli pronaći i ostvariti pravu ljubav, onu koju je čovječanstvo u ovo suvremeno doba gotovo zaboravilo.

slika-zaslona-2016-10-26-u-17-54-48

Ova fascinantna knjiga nije samo puka new age teorija, što pisac dokazuje kroz sedam otkrića napisanih u knjizi, otkrića tako velikih i moćnih da su zapanjila i samu znanstvenu zajednicu. Spomenimo samo jedno od njih, otkrivenu i sada priznatu metodu liječenja disleksije. Naime u stručnim krugovima disleksija je donedavno smatrana cjeloživotnim poremećajem dok se autoru upravo pisanjem ove knjige otkrila metoda liječenja iste, što je u konačnici postala i priznata teorija liječenja. Pisac je uspio odgonetnuti i brojne druge tajne čovječanstva poput tajnog zapisa u Bachovoj Passacagliji.

DOJMOVI POZNATIH:

‘Knjiga [psi] me vratila razmišljanjima o temeljnim poukama o našem bivanju na ovom svijetu. Čini mi se da sam te pouke već primao: od svojih roditelja, učitelja, iz mudroslovnih knjiga, svetih spisa i osobnog iskustva. Pročitao sam je. I još ću je čitati.’

Stipe Božić, hrvatski alpinist, putopisac, redatelj dokumentarnih filmova

‘Nevjerojatna je! Jedna od najboljih knjiga koje sam ikada pročitao.’

Novak Đoković, tenisač

SIMBOLIKA I VIZUALNA POSEBNOST KNJIGE:

  • Na 777 stranica, autor je otkrio 770 tajni i 7 dokaza života
  • Luksuzna i do sada neviđena oprema, papir, korice same knjige.
  • Više o knjiizi potražite na službenoj web stranici www.knjigapsi.hr gdje se može nabaviti online narudžbom
  • knjigu potražite na Interliberu u paviljonu 6, štand 12a 

Komentari