Kada je pravo vrijeme za čišćenje organizma?

Stalno vam se spava, umorni ste, imate manjak energije? Vrijeme je za čišćenje organizma!

Jeste li znali da čišćenje organizma može pomoći vratiti energiju i poboljšati zdravlje? Samo trebate posvetiti malo vremena i truda da biste dobili odlične rezultate.

Naš organizam je opterećen ne samo probavljanjem teške i nezdrave hrane, već također mora i eliminirati pesticide, onečišćenja i toksične tvari koje ulaze u tijelo iz našeg okruženja i hrane. Dodajte još i stres, prebrzi ritam života i manjak tjelovježbe. Sve ovo može preopteretiti i oslabiti organizam i spriječiti njegov pravilan rad.

Nepravilan rad organizma može uzrokovati manje tegobe, kao što su umor i pospanost, a kasnije i veće probleme kao što su depresija, prerano starenje i različite bolesti.

Detoksikacija, ili čišćenje organizma, pomaže našem tijelu vratiti prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svjedoče o tome da im je čišćenje pomoglo vratiti energiju, koncentraciju i pozitivni stav.

Treba li mi čišćenje?

Ako ste stalno umorni, usporeni i imate lošu koncentraciju vjerojatno vašem organizmu treba čišćenje.

Drugi simptomi viška toksina u organizmu:

– glavobolja
– alergija
– problemi s kožom
– zadah i neugodan miris tijela
– rast Candide
– depresije
– mlitavost, slabo pamćenje
– nadutost trbuha i plinovi
– loša probava
– debljanje ili prekomjerno mršavljenje
– zatvor
– prerano starenje

Kada napraviti čišćenje?

Iako čišćenje organizma možete napraviti kad god to trebate, najbolje vrijeme za to je proljeće i ljeto. Nakon duge zime, kada u prehrani nedostaje svježe povrće i voće, proljeće je vrijeme da očistite organizam i napunite ga vitaminima i mineralima.

Tekst: Alternativa za vas

Komentari