Doznajte kako izgleda opipavanje kancerogene izrasline na dojci!

Palmers, poznati brend i najveći proizvođač donjeg rublja u Europi, već se gotovo 100 godina brine za ljepotu ženskih grudi. Sada poziva žene da brinu za svoje zdravlje te predstavlja prvi grudnjak s rakom dojke! O čemu je riječ doznajte u nastavku

Statistike su prilično zastrašujuće: svaka osma žena u Europi oboli od raka dojke, dok svaka peta izgubi borbu s opakom bolešću. Od raka dojke umire više žena nego od bilo kojeg drugog oblika raka. Ipak, svaka žena u svojim rukama drži oružje za borbu protiv sadašnje statistike: redoviti samopregled dojki.

Palmers poziva na redoviti samopregled dojki

Palmers će sljedećih dana slučajne posjetiteljice trgovine Zvezda u Ljubljani i trgovine u zagrebačkoj Ilici iznenaditi intimnim iskustvom s jakom porukom. Pri isprobavanju odabranog modela grudnjaka, kupce će dočekati neugodno iznenađenje: napipat će umjetnu kvržicu zbog koje će na trenutak osjetiti kako izgleda opipavanje kancerogene izrasline na dojci.

TheCancerBra

Svaka žena će u umjetnoj izraslini pronaći poruku koja će je podsjetiti na ključnu ulogu redovitog samopregleda koji može značajno smanjiti jezive statistike smrtnih slučajeva povezanih s rakom dojke. Kada mobilni telefon primakne poruci na papiru, napredna NFC tehnologija odvest će je na web stranicu www.TheCancerBra.com, na kojoj će pronaći relevantne informacije o samopregledu i daljnjim koracima koje treba poduzeti osjeti li bilo kakve promjene na dojci.

Snažna poruka s dobrom namjerom: samopregled može spasiti život!

Ako žene redovito pregledavaju svoje grudi i opaze promjene u veličini, boji, obliku (to su samo neki od mogućih simptoma ranih kancerogenih promjena), pravodobno će posjetiti liječnika i na taj način značajno poboljšati svoju šansu za preživljavanjem. Samopregled može obaviti svaka žena i na taj način preduhitriti bolest.

TheCancerBra-72-RGB-CRO[1]

Komentari