Poboljšajte tehniku trčanja uz video analizu

Salomon vam u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja Martinom Crnjaković i Darkom Herak omogućava da uz pomoć stručnog savjetovanja, testiranja novih modela Salomon tenisica za trčanje i video analize steknete ili nadogradite svoje znanje o trčanju i opremi za trčanje

Trčanje je rekreacija kojom se mogu baviti svi i na svakom mjestu. Ne trebamo posebno igralište, dvoranu ili neku drugu infrastrukturu, već samo izađemo iz stana i teren je već spreman. Ipak velik broj početnika na krivi način počinje ovu aktivnost, ali i velik broj iskusnih trkača trči krivom tehnikom, što je teško ispraviti.

Zašto trebamo video analizu našeg trkačkog koraka?

Loša tehnika trčanja povećava mogućnost ozljeda i istovremeno onemogućava napredovanje. Zato vas pozivamo da poboljšate svoju tehniku trčanja uz video analizu pod stručnim vodstvom trenera trčanja, posavjetujete se s njima o vašim trkačkim navikama i problemima i dođete do boljih i sigurnijih rezultata trčanja.
Salomon vam u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja Martinom Crnjaković i Darkom Herak ove jeseni omogućava da uz pomoć stručnog savjetovanja, testiranja novih modela SALOMON tenisica za trčanje i video analize steknete ili nadogradite svoje znanje o trčanju i opremi za trčanje.

KADA? GDJE?
Petak 25.9.2015., od 10.00 do 18.00 sati, INTERSPORT Gračanska cesta 208, Zagreb
Subota 3.10.2015., od 15.00 do 20.00 sati, INTERSPORT Arena Centar Zagreb
Petak 9.10.2015., od 10.00 do 18.00 sati INTERSPORT West Gate Shopping City Zagreb
Subota, 17.10.2015., od 10.00 do 18.00 sati INTERSPORT Tower Centar Rijeka

S trenerima trčanja moći ćete otići na kraće trčanje i dobit ćete snimku na temelju koje ćete moći poboljšati svoju tehniku trčanja. Detaljna video analiza napravit će se uz pomoć GO PRO kamere, a kasnije će je stručno komentirati treneri trčanja. Analiza je besplatna i namijenjena i početnicima i naprednijim trkačima.

Prijavite se za video analizu, poboljšajte tehniku trčanja i osvojite nove tenisice za trčanje X-CELERATE GTX® 2!

Više o trkačkom savjetovanju i novim Salomon X- CELERATE GTX® 2 tenisicama na www.intersport.com.hr/campaign/hr-salomon-citytrail.

Komentari