Prijavi se na ReebokXChallenge treninge!

Reebok i Intersport Hrvatska i ove jeseni pozivaju na seriju treninga na otvorenom!

Otkrij nova mjesta za treninge i budi dio „Be More Human“ priče o stalnom napretku. Imajući to na umu, Reebok je grad pretvorio u veliko sportsko igralište jer na taj način želi potaknuti vježbanje na otvorenom koristeći sve elemente iz prirode. Uz Reebok postani boljom verzijom sebe: transformiraj život, izoštri um, ojačaj međuljudske odnose i oslobodi svoj puni ljudski potencijal.

Raspored treninga:

17.09. PUMP YOUR RUN! Utrka na 5 km
01.10. LET’S DANCE! Trening
15.10. WORK OUT! Cross Fit natjecanje
05.11. MOVE! Bootcamp trening izdržljivosti

Sudjelovanje je besplatno, a za treninge se potrebno prijaviti na http://reebokxchallenge.hr/

Prva je na redu je Pump your run! utrka na 5 km. Start i cilj ove kružne utrke su na početku Dubravkinog puta, a Reebok sve sudionike časti hamburgerom i pićem po izboru!
Oni najbrži bit će nagrađeni novim Reebok ZPump Fusion 2.5 tenisicama.

reebok_zpump-fusion-2-5_1reebok_zpump-fusion-2-5_5

Više informacija dostupno je na linku: http://reebok-zpump-fusion.hr/, a nove modele potraži na Intersportovim prodajnim mjestima.

Prijavi se na ReebokXChallenge treninge i dobro se zabavi.

Svi treninzi se održavaju na otvorenom, a jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se dobro oznojiš i još bolje zabaviš! Let’s dance trening rezerviran je za 01.10., a iskusne trenerice, Ana Matejak i Matea Knez pokazat će ti korake i otkriti novu zabavnu i efikasnu metodu vježbanja. Tajana Grujčić i Tomislav Jurak pomoći će ti da vježbaš bolje na Work Out! natjecanju namijenjenom CrossFit rekreativcima, dok će Goran Sajko biti zadužen za Move! trening izdržljivosti.

rxc_001

Sve detalje potraži na ReebokXChallenge.hr (http://reebokxchallenge.hr/) i prijavi se na treninge!

Ti ponesi snagu, mi nosimo podršku! #BeMoreHuman

Komentari