Razlozi koji potvrđuju da je tvoj dečko onaj pravi

Sretan je kad te vidi, podupire te, daje ti dovoljno prostora... ukoliko su to geste tvoga dragoga, možeš biti sigurna da si dobro odabrala

1. U njegovom je društvu uvijek zabavno, čak i kad trenutak nije. Poput onog puta kad ste zapeli u redu u banci i baš vam je taj trenutak pretvoren u pravu igru punu smijeha i zabave. Kada ste zajedno, ne postoje dosadni trenuci.

2. Poznaje tvoju ‘čudnu’ stranu i neodoljiva mu je. Poznaje tvoj neobjašnjiv ritual gledanja starih filmova u ogrtaču dok grickaš krekere koji podsjećaju na stiropor i to mu je, iz nekog neobjašnjivog razloga, preslatko.

3. Nikada se ne prestaje truditi oko tebe. Potrudit će se oko romantične večere i onda kad ne postoji nikakav razlog, a pronalazi razumijevanje i za tvoje, ničim izazvano, loše raspoloženje.

4. Poznaješ sve njegove prijatelje i misliš da su super. Svi njegovi prijatelji znaju tko si i zahvaljujući njemu, o tebi misle samo najbolje kao i ti o njima.

5. Zna kad te mora pogurati. Ti si za njega najbolja i to ti stalno daje do znanja, ali ti ne dopušta da prihvaćaš manje od svojih mogućnosti jer zna da ste sposobni ići mnogo dalje nego što ti to misliš.

6. Zbog njega se osjećaš kao najljepše ljudsko biće na svijetu. Čak i u tvojim najgorim danima kad se osjećaš kao da si posljednjih nekoliko mjeseci provela u divljini bez vode i kozmetičkih preparata, zbog njega ćeš se i daljeo sjećati kao princeza. Kako mu to uspjeva? On je zaista uvjeren da si najljepša.

7. Nikada neće proći pored pekare bez da i tebe pita hoćeš li nešto. Isto vrijedi i za trgovinu, a neće mu biti problem svratiti do parfumerije prolaziš li kroz one dane u mjesecu. Naš je test već prošao.

8. Tvojoj mami šalje smiješne videe životinja jer zna da ih ona obožava. I to ne zato što želi da ga tvoja majka obožava (jer tko njega ne bi obožavao?), nego zato što zna da će joj to uljepšati dan.

9. Pamti detalje o tvojim prijateljima i povremeno pita kako su.

10. Stalo mu je do tvojih fizičkih potreba. Iako možda još niste stigli do intimnijih odnosa, on zna da obožavaš poljupce u vrat i nikad ti ih ne uskraćuje.

11. Daje ti onoliko prostora koliko ti je potrebno. Zna da ti je potrebno vremena i prostora za rad na vlastitim projektima ili druženje s frendicama, ali i da ponekad jednostavno želiš biti sama i to mu uopće ne smeta. Oboje imate vremena za jedno drugo, ali i za sebe, a kada ste zajedno, razgovarate o svemu.

12. Podupire sve tvoje snove i želje. Ponekad se čini da se tvojim uspjesima veseli više i od tebe. Čak i kad zna da će se tvoje velike želje mijenjati iz tjedna u tjedan, uvijek će te stopostotno podupirati i pomoći ti koliko je to moguće.

13. Uvijek je sretan i uzbuđen što te vidi baš kao i ti. Iako ste se vidjeli prije nekoliko sati, i dalje se ponašaš kao da si vidjela filmsku zvijezdu.

Foto: Profimedia

Komentari