Što muškarce odbija kad je o seksu riječ

Donosimo vam 8 stvari koje ne biste trebali činiti kad je u pitanju seks

1 DUGO PRIPREMANJE ZA ODLAZAK U KREVET

On uzbuđeno čeka da akcija konačno započne. A ona? Ona se prvo odlazi istuširati, zatim još pere zube i na kraju skida šminku – to može traje cijelu vječnost. Neke će muškarce u takvim situacijama u potpunosti napustiti svaka želja za uzbudljivim druženjem među plahtama.

2 UVRIJEĐENOST AKO ON KAŽE NEŠTO PROSTO

Ako se u krevetu zna dogoditi da vam partner kaže nešto nepristojno, ali se inače prema vama odnosi s poštovanjem, ne biste trebali biti uvrijeđeni. Mašta može biti i zabavna!

3 UKOČENOST KOD ŽENE

Naravno da je u redu da žena ponekad preuzme pasivnu ulogu u kojoj će se samo prepustiti uživanju. Ipak, povremeno umjesto da samo ukočeno ležite, pokažite inicijativu. To partner voli.

4 DEKONCENTRACIJA

Dok vaš partner leži na vama, vi razmišljate o problemu na poslu ili o novim cipelama s visokom petom? U takvim vas situacijama ne bi smjelo začuditi ako partner izgubi svaku volju za akcijom.

5 LAŽNI SRAM

Tek što se stvari pokrenu, od brojnih se žena može čuti rečenica: ‘Možemo li prvo ugasiti svjetlo? Opet sam dobila nekoliko kilograma…’ Takvoj sramežljivosti u krevetu nema mjesta: većina muškaraca ionako na svojim partnericama obožava svaki centimetar.

6 ‘O ČEMU RAZMIŠLJAŠ?’

Bilo da je upućeno prije, za vrijeme ili nakon ljubavnog čina – ovo pitanje mrze svi muškarci.

7 IGNORIRANJE ‘OBITELJSKIH DRAGULJA’

Umjesto da se posvetite isključivo njegovu ‘čarobnom štapiću’, obratite pažnju i na testise. Muškarci vole kada se posvetite i tom ‘detalju’.

8 ZAVJET ŠUTNJE

Većini muškaraca u krevetu nije do velikih razgovora. Najviše ih nervira (a time i udaljava od želje za seksom) ako ih ‘davite’ pričama o svojim prijateljicama i šopingu. No zato ih glasno izražavanje užitka veseli.

Komentari