Sve samo ne običan jeans

Premda bismo vam najradije savjetovali da 'u upotrebi' ostavite bilo koje traperice koje posjedujete, trendovi ipak nameću određene modele

Bilo kuda, jeans svuda… moglo bi se reći za taj ultimativni odjevni komad, koji možete kombinirati gotovo u svim prigodama. Bilo da se radi o večernjem izlasku ili pak dnevnoj varijanti, u jeansu ćete uvijek biti ‘in’. A on doista može biti doista svakakav. Onaj poderani već je dugo u modi, no s njime morate biti oprezni. Naime, poderotine ipak nisu preporučljive u svim prigodama.

A one, mnogim damama omiljene, uske, rastezljive tzv. skinny treperice zamijenili su opušteniji krojevi poput modela relaxed fit ili pak boyfriend fit. No to nipošto ne znači da biste svoje omiljene uske traperice trebali baciti u smeće. Ako ih već ne mislite na neko vrijeme staviti na stranu (jer u modi se sve vraća) i ako ste dovoljno maštoviti te imate stila, možete ih zgodno iskobinirati uz haljine ili oversized komade koju se ove zime itekako nose. (samo da vam prišapnemo da se svojih skinyy modela (još uvijek) nisu odrekle ni neke svjetske modne blogerice.

Osim spomenutih modela, u modu se vratio i tzv. mom fit, a vrlo popularne su i one kratke, odnosno cropped jeans. Još ako su kombinacija dvaju različitih (boja) trapera., vaš bi stajling mogao biti uspješna kombinacija. Nose se i jako duge traperice s širokim nogavicama (u obliku trapeza).

Možete pustiti mašti na volju pa neke svoje stare traperice ‘osvježiti’ prišivcima od različitih tkanina ili pak izljepiti aplikacijama s fora natpisima, a možete ih i ‘pošpricati’ različitim bojama.

A kakve traperice nose fashionistice diljem svijeta, pogledajte u nastavku…

Fotografiju objavljuje Chiara Ferragni (@chiaraferragni) Sij 7, 2017 u 11:38 PST

pt2 #complexcon

Fotografiju objavljuje Aleali (uh•lay•lee) (@alealimay) Stu 5, 2016 u 1:21 PDT

Pretending I’m a pink monster in denim this Wednesday @netaporter 🎀

Fotografiju objavljuje YOYO CAO (@yoyokulala) Stu 8, 2016 u 8:37 PST

Komentari