Tri hit boje lakova za nokte

Lak za nokte najčešće odabiremo u skladu s vlastitom garderobom, no trendovi nam ‘nameću’ tri boje s kojima nećemo pogriješiti jer savršeno pristaju - uz sve i na sve!

Lak za nokte može biti poput krune vašeg izgleda, ali i potpuno uništiti sav trud oko dotjerivanja ako pogriješite s bojom. Jesenski trendovi diktiraju nam okretanje prirodi i nijansama koje u ovo doba caruju, pa su tako zemljane nijanse i one u boji vina apsolutni hit, dok se posebno ističe plava boja (koja asocira na nebo), ali svojim intenzitetom ipak više odgovara samouvjerenim i odvažnim ženama. Njihova je zajednička karakteristika da pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju!

Boja čokolade!

Od samog pogleda na ove lakove rastu nam zazubice, pa ne čudi da su sve nijanse čokolade (od mliječne do tamne, cappuccino, caffe la e…) prava jesenska poslastica! Savršen su izbor za dnevne i večernje prigode (možete birati svjetlije nijanse za dan, a jako tamne za večer), a idealno se kombiniraju uz sezonsku paletu boja, poput kaki, maslinasto zelene i smeđe!

U boji neba!

Ako ste tužni što je ljeto na izmaku, razveselit će vas činjenica da je većina kozmetičkih kuća odabrala plavu boju za hit-boju jeseni! Ovaj lak pruža seksi izgled noktima, posebno ako imate svjetliju put. Sve nijanse plave, od eklektično plave do nježne pastelne, ‘prizivaju’
samouvjerene individualiste koji žele ostaviti dojam modernog i svježeg izgleda. Najefektinije (ipak) izgledaju na kratkim, urednim i njegovanim noktima.

Boja vina!

Ona je apsolutni hit već sezonama jer je savršena za kombiniranje uz sve nijanse i druge boje. Osim toga, posebno se ističe i na već
lagano izbjedjeloj preplanuloj koži, a efekt ženstvenosti zaokružit ćete ako odaberete i ruž u istoj boji. Na kraju svega, nazdravite čašom finog vina – dobro je za srce!

 

Komentari