Lude sedamdesete uz novu kolekciju Pepe Jeans

Nostalgična i romantična ženska kolekcija koja se savršeno slaže s buntovnom i suvremenom muškom kolekcijom

Svijet glam rocka ponovno proživljava renesansu u sezoni jesen/zima 2016, a glavni fokus je na sedamdesetim godinama, s posebnim naglaskom na vintage vibru i odijevanje s karakterom. Uvijek u korak s trendovima, jedan od omiljenih streetwear brendova – Pepe Jeans i ovog je puta pripremio neodoljivu žensku i mušku kolekciju, koja će, nesumnjivo, modu s britanskih ulica vrlo brzo preseliti na naše.

14.09. zagreb pepejeans zagreb snimila- matea smolčić senčar

Garderoba koja pripada Pepe Jeans djevojci idealna je kombinacija odjeće kupljene u vintage dućanu i njenih omiljenih traperica. Istovremeno je nostalgična i pomalo romantična: mašne i volani, ženstveni oblici, cvjetne haljine, karirani uzorci… A s uporištem u rock’n’roll eru šezdesetih i sedamdesetih godina, Pepe Jeans pripremio je i mušku kolekciju, buntovnu i suvremenu, namijenjenu novoj generaciji, koja je pravi maher u umijeću postizanja ležernosti i nonšalantnosti.

14.09. zagrebpepejeans zagrebsnimila- matea smolčić senčar

Vintage Pepe Jeans kolekciju inspiriranu modernim sedamdesetima možete pronaći u Pepe Jeans Store u Arena Centru u Zagrebu, odabranim prodajnim mjestima ShoeBeDoa te novom web shopu pjstore.hr.

Komentari