Obuća za savršen stajling dolazi iz Massa

Sandale s potpeticama na modnoj su sceni već nekoliko sezona, a ovaj trend ne prestaje ni ove godine

Posebna pažnja usmjerena je na potpetice u brojnim verzijama, bilo da su to otvorene salonke u nježnim roza notama ili u iznimno trendi metalik zlatnoj boji s vezicama, te na drugoj strani otkačene gladijatorice s petom i vezicama sve do iznad koljena.

Upečatljiv trend sezone nedvojbeno su metalni odsjaji srebrne, zlatne ili brončane boje koji modnom proljeću daju i dozu glamura, pa su idealan prijedlog za sve odvažne koji žele biti viđeni sandale u cijelosti obojane u sjajne boje.

Ovo ljeto će obilježiti neizostavne pune pete i trendi debela drvena peta koju nadopunjuju romantične resice. Resice su ovog ljeta i ‘must have’ modni dodatak jer na njih nailazimo i na niskim sandalama, npr. smeđim sandalama iz pliša ili s metalik detaljem i debelim potplatom. Modnu obuću sezone upotpunit će i proljetni cvjetni uzorci, vječni animal print, te razni drugi ukrasni detalji na sandalama.

Stoga, ovog ljeta umjesto minimalizma odaberite obuću s dodacima i detaljima koji će sasvim sigurno biti zvijezda vašeg stajlinga.

Komentari