Uživajte u gastronomskim delicijama uz pomoć MasterCard® Online Shopping Znalca

Platforma Online Shopping Znalac ove jeseni donosi pregled najboljih restorana, namirnica, začina te kuhinjskog pribora pružajući korisnicima 'Gastronomiju na dlanu'

Vjerujemo da se uživanje u gastronomskim delicijama može višestruko obogatiti uz izbor pravih namirnica, začina i kuhinjskog pribora te pokoji trik iskusnih stručnjaka. Upravo to su male ‘tajne’ koje će MasterCard® Online Shopping znalac ove jeseni prikupiti u temi ‘Gastronomija na dlanu’.

online-shopping-znalac

U kojoj online trgovini kupiti začine za nove okusne dimenzije ili kuhinjski pribor bez kojeg bi priprema slanih i slatkih zalogaja bila nezamisliva? Gdje potražiti inspiraciju o provjerenim web trgovinama za kulinarske znalce i početnike? U rujnu i listopadu, MasterCard Shopping Znalac sa svima želi podijeliti ljubav prema hrani i užitku kuhanja.

Pogledajte naše preporuke najboljih gastronomskih online trgovina, a za više inspirativnih gurmanskih ponuda skočite na Online Shopping Znalac:

www.fino.hr – Online trgovina koja uspješno spaja tradicijsku gastronomiju i naše domove. Jednim klikom možete doći do svježeg mlijeka iz Žumberačkog gorja, kozjeg sira škripavca iz Gračaca, istarskog maslinovog ulja s tartufima, vrhunskog Dingača s Pelješca ili Imotske torte.

www.harissa.hr – Prvi hrvatski Spice Store osim začina i začinskog bilja, u ponudi ima i začinske mješavine, čajeve te popratnu opremu kao što su mužari, mlinci, cjedila, šalice i čajnici.

www.solipapar.com – Mjesto za sve ljubitelje kuhanja i lijepo dizajniranih praktičnih predmeta za pripremu i serviranje hrane. Odabirom posuđa, noževa i ostalog pribora za kuhanje možete započeti čaroliju stvaranja ukusnog obroka, a online trgovina Sol i papar obiluje posebno biranim brandovima za kuhinju i stol, koji su donedavno bili rezervirani za vrhunske kulinarske majstore.

www.solananin.hr – Ninska sol je ekološka, ljekovita i biodinamička jer osim ljudske ruke u proizvodnji sudjeluje raznovrsni biljni i životinjski svijet, obilje plaža te ljekovito blato. Proizvodi Solane Nin su ručno rađeni i stvoreni s ljubavlju.

MasterCard Online Shopping Znalac mjesto je na kojem se prikupljaju zanimljive i aktualne ponude domaćih i stranih internetskih trgovina, a korisnici se mogu i informirati o prednostima online kupnje. Svaka dva mjeseca, Znalac predstavlja jednu temu i svi su dobrodošli sudjelovati prijavom predmeta iz svojih omiljenih internetskih trgovina, a osim predmeta, može se ocijeniti i samo iskustvo online kupnje. Najbolje prijave na kraju mjeseca osvajaju nagradu. Kako biste sudjelovali i osvojili nagrade, potražite gastronomske sitnice i predmete i prijavite ih u MasterCard Online Shopping Znalac.

Krenite u svijet gastronomije i Online Shopping Znalca već danas: http://mstr.cd/Online_Shopping_Znalac

###

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, svjetska je platna i tehnološka kompanija. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svijetu koja povezuje vlasnike kartica, financijske institucije, prodavače, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rješenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupnja, putovanja, poslovanje i rukovođenje financijama – jednostavnijim, sigurnijim i učinkovitijim za sve. Pratite nas preko Twittera @MasterCardNews pridružite se razgovoru na našem blogu Cashless Pioneers Blog i prijavite se za najnovije vijesti na Engagement Bureau.

Komentari