Ivan Zak pjevao na rođendanskoj proslavi centra Mall of Split

Splitski centar Mall of Split proslavio je prvi rođendan! Glazbenici Ana Opačak, Igor Cukrov i Petar Dragojević, glumci Ana Gruica i Ivo Perkušić i voditeljica Marijana Batinić puhali su u svjećicu na rođendanskoj torti vodećeg trgovačkog centra u Dalmaciji. Vrhunac slavljeničkog vikenda bio je koncertni nastup kantautora i glazbenika Ivana Zaka koji je oduševio mnogobrojne Splićane

Poprište vrhunske zabave za odrasle, ali i najmlađe – to je ovog vikenda bio Mall of Split! Jedan od najvećih domaćih centara proslavio je svoj prvi rođendan u velikom stilu. Bogat program s nastupima pjevačkih zvijezda, žonglerima i akrobatima, dječjim kazališnim predstavama, plesnim skupinama, dječjim zborovima, znanstvenim i drugim kreativnim radionicama za mališane, sportskim vježbaonicama, dječjim top model revijama privukao je mnogobrojne posjetitelje koji su uživali i u velikim šoping pogodnostima u preko 200 trgovina centra.

Na trodnevnoj rođendanskoj manifestaciji organizirana je i humanitarna tombola za štićenike Udruge osoba s invaliditetom Split, a koju su podržale i brojne poznate osobe. Vrhunac rođendanske proslave čiji su program moderirale voditeljice Doris Pinčić, Marijana Batinić i Ana Gruica zasigurno je bio koncertni nastup jedne od najvećih domaćih zvijezda, Ivana Zaka, koji je posjetitelje centra dignuo na noge. Ovakva sadržajno bogata i vesela rođendanska proslava centra Mall of Split zasigurno će se ponoviti i iduće godine.

Komentari