Kome su Iva Šulentić i Andrej Dojkić donijeli sreću?

Proteklog petka održano je izvlačenje nagradnog natječaja 'Somersby never ending summer'. Iako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, uz Somersby to je zadnjih mjesec i pol dana bilo moguće promijeniti i svi su mogli produžiti ljeto

U desetom mjesecu započeo je veliki nagradni natječaj ‘Somersby neverending summer’. Glavna je nagrada ovoga puta zaista bila atraktivna – put u Dubai za dvije osobe. A čast da sretnog dobitnika izvuku iz tisuće prijavljenih imali su Iva Šulentić i Andrej Dojkić, koji su inače i sami ljubitelji ovog popularnog kozmopolitskog pića. Sreću da bude izvučen imao je Tomislav Kušević iz Lekenika.

Somersby_3

U opuštenoj atmosferi plesalo se do ranih jutarnjih sati, dok su Somersby hosteste nagrađivale okupljene, pa je tako jedna sretna dobitnica osvojila onoliko Somersbyja koliko je teška.

Ljubitelji Somersbyja su imali priliku pobjeći od sivila i tmurnog vremena i uz Somersby otputovati u jedan od najljepših gradova svijeta. U proteklih mjesec i pol dana, svi koji su na označenim Somersby lokacijama diljem Hrvatske kupili ovo popularno piće, imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija- Dubai. Somersby se pobrinuo i za sve one koji nisu bili u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se bilo moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice gdje su natjecatelji fotografijom dokazivali da ljeto za njih još nije gotovo.

Komentari