Nevena Rendeli pronašla je svog anđela čuvara

Nova kolekcija narukvica brenda Guardian Yolo dolazi s privjeskom Angel Heart, a nose ih brojne poznate dame koje su uživale na predstavljanju u Velvetu

Jučer je u galeriji Velvet predstavljena ljetna kolekcija g-yolo narukvica s porukama anđela. Razigranu kolekciju u bojama ljeta među prvima su jučer pogledale brojne poznate dame poput: Monika Mamić, Nevena Rendeli, Anamarija Brkić, Matija Vuica, Ana Radišić…

Od sada i vi možete izabrati najprodavaniji Angel Heart privjesak u jednoj od ljetnih varijanti .

PRIČA O GUARDIAN YOLO NARUKVICAMA

…. život anđela čuvara….GUARDIAN YOLO…. započeo je onog trenutka kada nas je dotaknuo za ruku izmamivši osmijeh na naša lica. Od prvog trenutka znale smo da je će od tada stalno i uvijek biti s nama. Naš suputnik veselja, smiraja i poticaja. Vidjele smo ga i htjele smo da ga svi vide…. anđela u srcu…tako malenog, a opet tako snažnog.

GUARDIAN YOLO zasjao je prvo na našim rukama, ubrzo na rukama naših prijateljica, pa na rukama prijateljičinih prijateljica….. i tako se krug počeo širiti.

Ako i Vi želite svoju GUARDIAN YOLO narukvicu s porukom anđela potražite ih na web shopu: www.guardian-yolo.com, instagramu:
guardian­_yolo_jewelry te facebooku: Guardian Yolo jewelry.

Foto: Press

Komentari