Poznati kuhari amateri na zagrebačkom festivalu ulične hrane

Strossmayerov trg ugostio je najbolji festival ulične hrane u Hrvatskoj, koji je u dva dana posjetilo više od 5 tisuća Zagrepčana i turista, oduševljenih ovakvom vrstom manifestacije

Zagrabi, zagrebi, Zagreb Food Festival još je jednom pokazao da spada među najbolje ulične festivale hrane u regiji, a svojim zanimljivom gastro ponudom, potvrdio da je spreman zadovoljiti i najveće gurmanske kritičare. Potvrđuju to i brojke te činjenica da je kroz Strossmayerov trg prošlo više od pet tisuća posjetitelja i zaljubljenika u ukusne zalogaje, koji se ne libe uživati u novim okusima i svojevrsnim gastro izazovima.

ZZZagreb_Food_020716-7-2

ZZZagreb food festival pokazao je da Zagrepčani osim steakova, janjetine, vole i azijsku kuhinju, pa su mnogi s oduševljenjem guštali u gyozama, pork bun sendvičima i spring rolicama punjenima patkom. Novi gastro hit sigurno je postala i venezuelanska Arepa, koju je za goste festivala pripremao glazbenik Ricardo Luque, dok su s jednakim žarom svi prisutni uživali i u vrhunskim njemačkim delicijama.

ZZZagreb_Food_020716-42-2

Ovogodišnje izdanje ZZZagreb Food Festivala pojačalo se i u svome kuharskom dijelu, pa je tako uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef, svoja kuharska umijeća Zagrepčanima predstavila i pobjednica Masterchefa 2015. godine Iva Pehar, a djevojke su pokazale da vrhunski barataju svim kulinarskim tehnikama i bio je veliki užitak gledati i kušati sva jela kojima su obradovale sve prisutne.

Foto:Igor Šoban
Foto:Igor Šoban

U odličnim gastro zalogajima uživali su između ostalih i fotografkinja Mara Bratoš, glumac Petar Cvirin, glumica Sanja Drakulić, pilates instruktorica Asja Petersen, Andrea Andrassy…

 

 

Komentari