Šoping za kojim su poludjele poznate Hrvatice

Zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnog trgu jučer je okupila brojne ljubitelje mode i šopinga

Preko 100 uzvanika iz svijeta mode, glazbe, filma i umjetnosti uživalo je u ugodnoj kupovini, fantastičnoj atmosferi i dobroj glazbi. Ekskluzivan preshopping event H&M Studio SS16 kolekcije okupio je brojne poznate uzvanike među kojima i Kristina Bradač, Ivona Juka, Tihana Harapin, dizajnerice Martina Felja i Diana Viljevac, Iris Rajčić, Uršula Tolj, Ana Strizić, Tea Blažević, Sonja Kovač i brojni drugi. Zovu ove pustolovne kolekcije nosi odoljele ni glumica Tamara Garbajs, bivša manekenka Iva Balaban i scenografkinja/model Anita Dujić koje su na događaj prve odjenule komade iz H&M Studio SS16 kolekcije.

Uvijek istražujuća, uvijek glamurozna, uvijek pustolovna: za Proljeće/Ljeto 2016, H&M Studio kolekcija ne propušta niti jednu priliku tijekom cijele sezone. Sloboda boemskog stila očituje se različitim printevima, slojevima, mješavinom neograničene sreće beskrajnog ljeta na plaži, uz funkcionalnost putnika i sportskog duha urbane djevojke. Njena odjeća je kao uspomena, izblijedjela ili pak skrojena za novi život. Koji god artikl da nosi, potrebno je da bude ležeran, a ona spremna za novo iskustvo, bilo da je u prirodi ili na ulicama grada. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama (oko 200) širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače, 2016.

“H&M Studio proljeće/ljeto 2016 je avantura sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi uvijek izgleda zanosno” kaže Pernilla Wohlfahrt, H&M Head of Design.

Komentari