Beyoncein trijumf i outfit na dodjeli VMA

Na dodjeli MTV-jevih glazbenih nagrada (VMA) u nedjelju navečer u New Yorku, dominirala je Beyoncé s osam osvojenih nagrada, uključujući najvažniju – video godine! A i svojim outfitom plijenila je pozornost

Uspjeh aktualnog vizualnog albuma ‘Lemonade’ okrunila je vrhunskom izvedbom nekoliko hitova: ‘Pray You Catch Me’, ‘Hold Up’, ‘Sorry’, ‘Don’t Hurt Yourself’ i ‘Formation’.

MTV Video Music Awards 2016 - Arrivals - New York

Uz nevjerojatnu haljinu ukrašenu pernatim krilima dizajnera Francesca Scognamiglia, Beyoncé je posegnula i za skupocjenim nakitom Lorraine Schwartz. Naušnice od smaragda i ružičastih dijamanata vrijedne su 1,8 milijuna dolara. I na rukama se našao dio 13 milijuna dolara vrijednog nakita: tri dijamantna prstena od kojih je najskuplji, 20-karatni dijamantni prsten, vrijedan čak 1,5 milijun dolara. I to je samo lijeva ruka! Na desnoj je nosila pièce de résistance – 9 milijuna dolara vrijedan prsten s 12-karatnim ružičastim dijamantom. No Beyonce nije zanemarila ni svoju kćer, Blue Ivy. Malena je uz svoju preslatku haljinu od tila nosila tijaru iste dizajnerice.

MTV Video Music Awards - New York

Komentari