Kristina Šalinović podržava modno-humanitarni događaj u Zagrebu

Na redu je humanitarna revija brenda Klara Cadieux, koju će posjetiti top model Kristina Šalinović

Klara Cadieux, brand istoimene dizajnerice, iako prisutan na tržištu tek nešto više od godine dana, zahvaljujući svom nekompromisnom odabiru kvalitetnih materijala, vrhunske izrade koja stoji uz bok svjetskim modnim brendovima te nenametljivoj estetici, ubrzo je stekao velik broj poklonica, jer savršeno odgovara potrebama svakodnevice.

Prezentacija predkolekcije S/S 2016, pod pokroviteljstvom grada Zagreba i Umjetničkog paviljona Zagreb, održat će se u petak, 23. listopada, u 19:00 sati u Umjetničkom paviljonu Zagreb, čemu će prisustvovati predstavnici domaće modne scene, ugledni uzvanici i gosti. Posebna gošća bit će Kristina Šalinović, hrvatski top model s najviše Vogue naslovnica, koja u Hrvatsku dolazi isključivo kako bi podržala ovaj modno-humanitarni događaj.

Nakon revije, održat će se aukcija haljina, koje će, kao dio Međunarodnog kluba žena, nositi predstavnice iz Estonije, USA, Ekvadora, Rumunjske, UK, Armenije i Azerbajdžana. Sav prihod bit će doniran ustanovi socijalne skrbi Silver, koja u rehabilitaciju osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju uključuje rad sa psima pomagačima.

Komentari