Ovo su delicije u kojima je Jamie Foxx uživao u Dubrovniku

Glumac Jamie Foxx koristi svaki slobodni trenutak za uživanje u Dubrovniku gdje se snima film 'Robin Hood: Origins'

Jamie Foxx, koji tumači jednu od glavnih uloga u filmu ‘Robin Hood: Origins’, koji se snima u Dubrovniku (koji je za potrebe snimanja pretvoren u srednjovjekovni grad Nottingham) dane provodi na setu, dok u slobodno vrijeme otkriva čari Dubrovnika i uživa u raznim gastronomskim delicijama. Tako nije propustio ni posjet japanskom restoranu Takenoko. A tamo je uživao u sljedećim delicijama: Hamachi sashimi, California rolls, Spicy tuna rolls, Ebi tempura te Tory teriyaki. Jamie Foxx proveo je tri sata u restoranu u društvu desetak prijatelja, a osim u vrhunskim japanskim jelima spremljenim od strane glavnog chefa, uživali su i u predivnom pogledu na Dubrovnik s jedne od najljepših terasa grada.

Glumac je oduševljen Dubrovnikom, a posebice jelima koja su za njega pripremili kuhari ovog restorana.

Svoje oduševljenje Lijepom našom, nije skrivao ni na društvenim mrežama, videom u kojem kaže: ‘Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Texasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti.’

kazao je i da boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama na Dubrovnik, koji zahvaljujući svojoj izvanrednoj mediteranskoj ljepoti u kombinaciji s iznimnim gastro specijalitetima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Komentari