Bliži se Starwarsmanija

Hrvatsku će uskoro 'zatresti' Starwarsmanija

Devet dana prije početka prikazivanja sedmog nastavka jedne od najpopularnijih svjetskih filmskih franšiza, ‘Ratovi zvijezda: Sila se budi’ u Hrvatskoj, u CineStar kinima obilježit će jedan rekord koji se do sada nije dogodio u povijesti hrvatskog boxoffice-a. Naime, bliži se prodaja 25. 000-te ulaznice za sedmi nastavak ove popularne franšize, što je apsolutni rekord u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj.

Kako se prodaja te ulaznice očekuje u četvrtak, upravo će tu ulaznicu sretnom kupcu na CineStar blagajni prodati sam Darth Vader, jedan od glavnih antagonista u popularnom serijalu.

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na svečanoj premijeri u utorak 15. prosinca u IMAX dvorani u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine, dok prve kino projekcije za sve prave obožavatelje Ratova zvijezda počinju s prikazivanjem 16. prosinca točno u ponoć za koje se traži ulaznica više. Za sve posjetitelje koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne pomoćne projekcije u CineStar kinima diljem Hrvatske, CineStar će im pokloniti originalni plakat iz filma koji će se sasvim sigurno uklopiti u bogatu Star Wars riznicu svakog pravog obožavatelja.

Star Wars

J. J. Abrams režirao je film, dok je George Lucas, kreator cijele franšize, na ovom filmu radio kao kreativni savjetnik. Nastavak sage Ratovi Zvijezda događa se 30 godina nakon radnje filma Ratovi zvijezda VI: Povratak Jedija (1983). U najnovijem nastavku pojavljuju se i novi likovi Finn, Rey i Poe Dameron zajedno s onima iz prijašnjih nastavaka Ratova zvijezda. Film ‘Sila se budi’ producirale su kompanije Walt Disney Pictures, Lucasfilm i Bad Robot Productions.

Star Wars

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17. prosinca, prije američke, pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca. Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino na ponoćnu projekciju 16. prosinca i pogledate film među prvima u svijetu i probaj biti među jedinstvenim sretnicima kojima će ulaznicu prodati sami Darth Wader.

Komentari