Emily Blunt kao Ledena kraljica i Chris Hemsworth kao lovac

Predstavljamo vam prvi trailer filma 'Lovac i Ledena kraljica'

Nastavak epske akcijske avanture ‘Snjeguljica i lovac’ koja je 2012. osvajala publiku širom svijeta. To je bio jedan od Universalovih najuspješniji filmova te godine, sa zaradom preko 400 milijuna dolara. S fanovima su se tada složili i kritičari, hvaleći specijalne efekte u filmu, akcijske scene i doista zadivljujuću ekranizaciju klasične priče. Osim toga, film je te godine osvajao nagrade People’s Choice Awards, Kid’s Choice Awards i Teen Choice Awards, kao i dvije nominacije za Oscar.

U travnju iduće godine, publika diljem svijeta će ponovno biti hipnotizirana nastavkom pod nazivom ‘Lovac i Ledena kraljica’ u kojem Ledenu kraljicu igra Emily Blunt, a uz nju su još jednom i Charlize Theron kao Zla kraljica i Chris Hemsworth kao lovac.

Producent filma je legendarni Joe Roth, poznat po filmovima ‘Gospodarica zla’, ‘Alisa u zemlji čudesa’ i ‘Carstvo velikog Oza’, koji su postigli mega uspjeh na kino blagajnama diljem svijeta.

Zanimljivost je da se film snimao u studiju Shepperton u Londonu koje je poznato kao mjesto snimanja nekih od najvećih filmova u proteklih nekoliko godina, uključujući ‘Gravitaciju’, ‘Čuvari galaksije’ te ‘Brzi i žestoki’. Osim to­ga, u filmu su se koristili i DNEG-ovi specijalni vizualni efekti, odnosno ista ekipa koju Christopher Nolan angažira za sve svoje filmove.

Vjerujemo da će to biti dovoljna garancija da će novo poglavlje biti i više ne­go uzbudljivo. Pogledajte prvi trailer za ovaj film:

Kako je tekla priča i koliko se ova verzija razlikuje od klasične bajke, provjerite u kinima od 21. travnja 2016. u distribuciji Blitz film i video.

Komentari