Ratovi zvijezda prije početka prikazivanja ruši sve rekorde na CineStar blagajnama

U Hrvatskoj i u CineStar kinima sve je u znaku Ratova zvijezda, najiščekivanijeg filma godine – Ratovi zvijezda: 'Sila se budi'

U Hrvatskoj i u CineStar kinima sve je u znaku Ratova zvijezda, najiščekivanijeg filma godine – Ratovi zvijezda: ‘Sila se budi’. Kako je broj prodanih ulaznica za istoimeni film oborio apsolutne rekorde u pretprodaji nekog filma u Hrvatskoj jer je broj prodanih ulaznica sedam dana prije prikazivanja premašio brojku od 25 000 i bliži se brojci od 30 000, sinoć je u CineStaru Novi Zagreb u Avenue Mallu Darth Vader iznenadio sretnog kupca te ulaznice tako što mu ju je osobno uručio. Sretni kupac bio je Ivan Mužar iz Karlovca.

Najiščekivaniji film godine imat će i svoju hrvatsku premijeru. Sretnici će imati priliku na svečanoj premijeri u utorak 15. prosinca u IMAX dvorani u CineStaru Arena Zagreb među prvima u svijetu pogledati najiščekivaniji film godine, dok prve kino projekcije za sve prave obožavatelje Ratova zvijezda počinju s prikazivanjem 16. prosinca točno u ponoć za koje se traži ulaznica više. Za sve posjetitelje koji su već kupili ili tek kupuju ulaznice za ove ekskluzivne pomoćne projekcije u CineStar kinima diljem Hrvatske, CineStar će im pokloniti originalni plakat iz filma koji će se sasvim sigurno uklopiti u bogatu Star Wars riznicu svakog pravog obožavatelja.

Star wars

Branka Krstulović, direktorica marketinga, prodaje i promocije za Blitz-CineStar izjavila je: “Ratovi zvijezda odavno je prestao biti film i postao apsolutni fenomen i najpopularnija filmska franšiza. Stoga ni ne čudi da je starwarsmanija zahvatila i Hrvatsku. Imamo ogroman interes publike, a interes za nadolazećom svečanom premijerom koja će se održati u Imaxu i biti jedna od prvih premijera u svijetu je također ogroman. U Hrvatskoj je postignut apsolutni rekord po broju prodanih ulaznica na CineStar blagajnama u pretprodaji, s tim da pretprodaja još traje do 17. prosinca kada film počinje igrati. Do danas je prodano 25 000 ulaznica, a to je naznaka da će film na kraju biti i najgledaniji film hrvatskog boxoffice-a za 2016.”

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom carstvu u redovnu kino distribuciju kreće 17. prosinca, prije američke, pa ćemo najiščekivaniji film godine moći pogledati prije Amerikanaca. Starwarsmanija, odlična glumačka ekipa, te zasigurno fenomen pop kulture i svjetske kinematografije su odlična pozivnica da se uputite u najbliže CineStar kino na ponoćnu projekciju 16. prosinca i pogledate film među prvima u svijetu.

Komentari