‘Sedmi patuljak’ i dječje radionice u kinu Tuškanac

I ove subote (30. siječnja) kino Tuškanac očekuje svoje najmlađe gledatelje na novom filmu i novoj kreativnoj radionici

Program započinje u 11 sati projekcijom zabavnog animiranog filma ‘7. patuljak’, a nastavlja se kreativnom radionicom u predvorju kina, a klinci i klinceze moći će uživati u crtanju, slikanju, modeliranju… a sve to uz brižnu asistenciju umjetnika i ‘teta’. Radionice traju 60 minuta i namijenjene su najmlađim sudionicima, ali dobrodošla su djeca svih dobi, s time da je roditeljska je pratnja obvezatna.

‘Sedmi patuljak’ (Der 7bte Zwerg; Njemačka, 2014.); r: Boris Aljinović, Harald Siepermann; sc: Harald Siepermann, Douglas Welbat, Daniel Welbat, animirani, digitalno, boja, 87 min, 4+, sinkronizirano

O filmu:

Sedam patuljaka, 18. rođendan, dva zmaja, poljubac ili sto godina sna – garantiraju sjajnu bajku. Ali zbog jednog sasvim malenog patuljka, nastaje prava pomutnja…

'Sedmi patuljak'

Na 18. rođendan princeze Rose, u kraljevskom zamku vlada veliko uzbuđenje. Ali, ne zbog rođendanskog slavlja, već zato što je zla vila Delamorte proklela princezu da će, ukoliko se do punoljetnosti ubode na vreteno, cijelo kraljevstvo – zalediti! Zbog toga kralj princezu čuva s posebnom pažnjom. I čini se da će sve biti u redu sve dok se nesretni patuljak Bobo ne pobrine da se proročanstvo ipak – ispuni! Cijeli kraljevski zamak i svi gosti proslave su zaleđeni, samo su se patuljci uspjeli spasiti. Zbog svoje nespretnosti, ali i iznimne hrabrosti mali patuljak uložit će sve snage da bi spasio princezu….

Program je namijenjen djeci od četiri godine na više. Ulaznica 20 kuna. Realizacija programa: HFS, Sekvoja centar., Editus d.o.o., Hulahop d.o.o. Više obavijesti o programima na: www.filmski-programi.hr; na FB stranicama kina Tuškanac; www.sekvoja-art.net!

Komentari