Finale akcije ‘Glazbom reci stop maltretiranju’ uz Olivera i grupu Pavel

Učenici iz čak 4 škole finalisti su akcije 'Glazbom reci stop maltretiranju' te će se natjecati za komplet glazbenih instrumenata za cijeli školski bend na finalu akcije, 1. prosinca

Prvi dan prosinca obilježit će finale akcije ‘Glazbom reci stop maltretiranju’ koje će se održati u četvrtak 1. prosinca u 12 sati u Vintage Industrial baru, u organizaciji Antene Zagreb. Cilj akcije već sedmu godinu je isti: želja da učenici svoju energiju troše na kreativan način kroz glazbu, a da maltretiranja, vrijeđanja putem interneta, tučnjava u školi i ponižavanja bude što manje.

Finale akcije uveličat će nastup Olivera Dragojevića i grupe Pavel, dok će o pobjednicima odlučivati stručni žiri u sastavu: Martina Tomčić Moskaljov, Ivana Husar Mlinac, Aljoša Šerić i Luka Bulić.

Kao i do sada za prijavu je bilo potrebno snimiti obradu neke poznate domaće ili strane pjesme i prijaviti školu na natjecanje. Ove godine nikad više prijava i kvalitetnih bendova. Upravo zbog toga ovaj put zbog jednakog broja glasova čak su četiri finalista.

Tako će se XV. gimnazija, Ekonomska škola Velika Gorica, Srednja škola Pregrada i Gimnazija Daruvar u četvrtak natjecati za pobjedu i osvajanje nagrade: komplet glazbenih instrumenata za cijeli školski bend.

XV Gimnazija Zagreb

Ekonomska škola Velika Gorica

Srednja škola Pregrada

Gimnazija Daruvar

Komentari