Petar Grašo proslavit će 20 godina karijere u Areni Zagreb

Splitski pjevač najavio je veliki koncertni spektakl 25. studenog 2017. godine

Petar Grašo, jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika i Narodni radio najavili su veliki koncertni spektakl u Areni Zagreb 25. studenog 2017. godine. Splitski pjevač proslavit će 20 godina karijere, ali slavlje će biti dvostruko jer Narodni radio obilježava 20 godina emitiranja.

“Teško mi je i opisati uzbuđenje koje osjećam oko koncerta u zagrebačkoj Areni. Ne samo uzbuđenje, nego jasno i tremu. To će zasigurno biti koncert moje karijere i ostvarenje velikog sna. Počašćen sam što mogu ispuniti i želju mojoj brojnoj publici koja me već dugo propitkuje kada će napokon veliki koncert u Zagrebu. Radujem se da ćemo svi zajedno pjevati 25.11.u Areni Zagreb. Bit će to za mene, a nadam se i moju publiku najljepši početak Adventa”, rekao je Grašo najavljujući veliki koncert.

Nakon što je napunio splitsku i pulsku arenu, red je došao na zagrebačku. Ovaj glazbeno scenski spektakl bit će kruna karijere popularnog glazbenika.

“Uistinu ćemo se potruditi da pripremimo do sada neviđenu produkciju u Hrvatskoj kako bi naša publika uživala od prve do posljednje minute. Naporno već radimo na tome kako bi pripremili uistinu glazbeni spektakl svjetskih razmjera. Moja publika to definitivno zaslužuje! A bit će tu i raznih glazbenih iznenađenja”, ispričao je glazbenik.

 

Komentari