Gastro

Festival hrane u Zagrebu!
Na zagrebački Zrinjevac 11. i 12. lipnja dolazi Zagreb Food Festival, festival ulične hrane u Hrvatskoj

Juha od koprive
Donosimo vam recept za juhu od koprive kakvu često priprema trener Mario Valentić, koji je nedavno prokrenuo program HealthyFit by Mario Valentić te…

Slatke košarice s jagodama
Baby Dooks koji je svoje kulinarsko umijeće pokazao u showu MasterChef, tek je uz trostruku prvakinju u slastičarstvu Mirjanu Špoljar, naučio kako se…

Punjeni brodići od tikvica
Tržnice su prepune svježeg povrća i zato je pravo vrijeme za pripremu raznovrsnih laganih i ukusnih jela, koja ćete brzo pripremiti i na kraju samo…

Pohani cvjetovi tikvica na rimski način
Sandra Rončević predstavlja svoj drugi cvjetni recept i sve poziva po cvijeće za njega na 51. Floraart na zagrebačkom Bundeku

Šarena salata s maćuhicama
Gastro blogerica Sandra Rončević predstavila je na 51. Floraartu na Bundeku svoj cvjetni recept

Jaffa cvjetne žele kapljice
Darko Kontin predstavlja recept u kojem je glavni sastojak cvijet, a predstavio ga je na otvorenju 51. Floraarta na Bundeku

Cvjetna salata
Tanja Pastuović Klaić predstavlja svoj drugi recept s cvijećem te vas poziva da posjetite 51. Floraart na Bundeku

Cvjetovi bazge u tempuri
Gastro blogerica Tanja Pastuović Klaić s početkom 51. Floraarta na Bundeku predstavlja svoj recept u kojem je glavni sastojak cvijet!

Za mirise djetinjstva napravite ratatouille
Jeste li gledali crtić u kojem štakor Remy sanja o tome da postane veliki chef kuhinje, no postoji jedna mala sitnica koja ga u tome…