Gastro
Nema rođendana bez dobre torte
Za razna slavlja najčešće pripremamo tortu od čokolade. I to zato što smo sigurni da će se pojesti, baš kao i ova naša!
Recept za pesto 'za prste polizati'
Pesto se lako može napraviti. Njime začinite tjesteninu, salatu ili sendvič, ili ga pak koristite kao marinadu za razna mesa i ribu. Donosimo…
Kuharica 'bez početka i kraja' by Mate i Tomaž
Mate i Tomaž su za Lidl pripremili veliku kuharicu za blagdane, a kako do nje, doznajte u nastavku
Vruća 'izneneđenja' iz pećnice
Donosimo vam recept za cannellone s bundevom i lazanje s lososom
Savjeti za pripremu homemade tjestenine
Donosimo vam nekoliko savjeta za pripremu homemade tjestenine - za one koji žele pravi domaći okus jela
Rapsodija boja i mirisa: poširana riječna riba servirana sa sufleom od koprive
U RTL-ovoj kuhinji Majstor kuhar Edita Misirić ugostila je kuhara koji joj je otkrio kako…
Pita iz vitrine i mirisi djetinjstva: jabuke i cimet
Sjećate li se mirisa svoga djetinjstva? Moje prve asocijacije su – pileća juha bake Lucije iz koje su uvijek virile noge, a njena je kuća po…
Fina rolada bez mesa
Ako preferirate meso u svojoj prehrani i smatrate da su vegetarijanska jela monotona i nedostatna da biste se doista najeli, pokušat ćemo vam…
Napravite kruh s prosom
Ako ste u potrazi za finim, zdravim i za pripremu jednostavnim kruhom bez glutena, onda je ovaj recept idealan za vas
Jesenski gastronomski izlet
Vodimo vas na jesenski gastronomski izlet. Uživajte u plodovima prirode uz hrskavu pitu s gljivama