Lifestyle
Orahnjača koja se ne peče
Donosimo vam još jedan recept Mihaele Devescovi objavljen u njezinoj knjizi 'Slatke strasti' u izdanju Mozaik knjige. Riječ je o zbiru…
Kreativnost u kuhinji - ratatouille košarice
Dosadila vam je jednolična kuhinja? Probudite kreativnost ovim povrtnim receptom
Jesen na tanjuru
Chef Branko Ognjenović predstvalja jedan pravi jesenski recept
Kako napraviti fondant masu za slatka iznenađenja?
Šećerna fondant masa slastičarski je ukras broj jedan. No u avanturu izrade figurica i ukrasa na tortama i kolačima sve se više upuštaju i amateri…
Sirova 'međimurska gibanica'
Mihaela Devescovi autorica je knjige 'Slatke strasti iz koje vam donosimo recept za međimursku gibanicu koju ne treba peći
Što vaši ljubimci 'govore' o vama?
Najpopularnija društvena mreža na svijetu, na bazi 160 tisuća korisnika iz SAD-a koji objavljuju fotografije svojih mačaka ili pasa, objavila je…
Druga donatorska akcija 'Igraj srcem'
Drugu godinu za redom raspisan je natječaj za pomoć studentima s invaliditetom
Rapska torta - specijalitet koji je zaslužio muzej
Nekad je bila rezervirana za elitu, a danas u Rapskoj torti možemo uživati zahvaljujući časnim sestrama
Slatka tajna hrvatske 'kraljice kolača'
Mirjana Špoljar, trostruka hrvatska prvakinja u slastičarstvu, otkriva nam jedan od svoja tri najomiljenija recepta za kolače te male trikove uz koje…
Zimnica kao terapija
Neki dan me prodavačica u kvartovskom dućanu pitala: ‘Susjeda, a zakaj stalno negdje žurite?’. Inače, kao što to moji prijatelji dobro…